Select El Morad-Karus Yerinde Takılıyor..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Drache
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Drache

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ağu
106
0
Merhaba arkadaşlar benim sorunum server'a tıklayınca giriyor fakat select elmorad-karus bölümünde connecting'de takılıyor yardım ederseniz çok mutlu olucam..
Şimdiden teşekkürler..

Arada giriyor fakat o zamanda char gelmiyor.. bi süre sonrada kapat veriyor..bıtbıt

Cevap: Select El Morad-Karus Yerinde Takılıyor..

Aynı sorun bendede war

Aynı sorun bendede war 1

Aynı sorun bendede warAynı sorun bendede war

Aynı sorun bendede war_

Son düzenleme:

bendede:(
sdfsdf

off deli olcammmmmmmmmmmm@:

Moderatör tarafında düzenlendi:

konu içinde konu açmayın beyler.... en baştaki arkadaşımızın sorunu başka yamadan açma ve hack sield programını indir... umarım yardımcı olmusumdur :))

Knight Online Klasörünün İçinde Log Diye Birşey Var Orda Takıldığında Alt-Tabdan SİL Onu Sonra Devam Et ;)

Bu sorunu çözmek için bende çok araştırma yaptım. en sonunda bi şekilde sorunu halletim.
id pass giriş kısmında beklerken görev yöneticisini aç- kapa, aç sürükle kapa, client bu arada dwwin.exenin çalışarak knightonline.exe kapat hatası veriyor. bu kapat hatasına okeylemeden aşşağa sürükle sakla. daha sonra oyuna gir.... kapat hatasının gelip gelmeyeceğini görev yöneticisini aç kapat yaptıktan sonra hard disk ışığını takip ederek anlayabilirsiniz....... neden bu şekilde sorun olduğunu çözemedim çok client değiştirdim çok server exe leri değiştirdim hep aynı... ayrıca localde iken client bu sorunu veriyor dışarıdan girende bu sorun yok.....
arkadaşım log u sil demiş denemedim logu silme ile olmuyorsa bu şekilde %100...

Geri
Üst Alt