Sandalye Ve Bir Hayat

Konu Yazar

WayTooBaD

<b><hr>Guitarist Mode: <font color="red">ON</font>
Emektar
Ağu
666
21
[FONT=&quot]Hayatını dört bacaklı bir sandalye olarak düşün bir ayağında sen bir ayağında sevdiğin kız diğer ayaklarında ise ailen ve arkadaşların var sorunlar oluştukça bir tahta kurusu gibi hayatını ve sandalyeni kemiriyor yavaş yavaş o kadar olumsuzlukla savaşıyorsun ama olmuyo engellemek istiyorsun engelleyemiyorsun kemirilmeyi sandalye ayakları incelmeye başladı birazdaha ilk darbeyi en sevdiğinden sevgilinden yedin kalbine ve sana bir darbe vuruldu sandalye ayağından kaldı 3tane ayak zorla ister istemez alışamadın ama devam etmek adına alışmış gibi göründün hani düşene bir tekme misalide ben atayım dediler ve arkadaşların vurdu şimdiki darbeyi hiç unmadığın kişilerden yedin darbeyi ve kaldı sandalyenin 2 ayağı ailen ve sen kaldın öyle bir süre 2 bacağınla devam ettin ailende sonsuza kadar senle olacak değil ya onlarda gitti kaldın tek başına vede o kadar gücsüzsünki kendine kocaman bir sıfır olarak görmeye başladın vede o tahta kurusu diğer bacakları kemirdiği gibi gibi senide kemiriyor artık o kadar yoruldunki ona engel olamıyosun oluruna bıraktın ve yalnızsın eski günleri hatırlıyorsun en ufak hatanı bile düşünüyorsun tabi güldüğün şeylerde oluyor arada günler günleri takip ediyor bu arada sana abi diyenler imdi amca diyor ve o kadar yaşadıgın yıllar boşa gidiyor ve bigün canını Azrail dedikleri canını alıyor vede sandalyenin son ayağı olan sende kırıldın ve sandalye bitti eridi gitti işte hayat bana göre hayat bundan ibaret arkadaşlar hiç bişiyin değeri olmayan sadace kendimizi kandırdığımız bişey….[/FONT]

Cevap: Sandalye Ve Bir Hayat

eyv dost..

Hayatı başkja şeylerde arıyosun dostum , düşüncene sağlık :)

Tşkler Dostum

Geri
Üst Alt