H Konu Yazar huhum Banlanmış Kalemi Kırıldı! Kas 61 0 29 Mar 2009 #1 beyler pc yi formatladım bu hatayı vermeye başladı tmm dıyorum oyun acılyor obejtsc veya başka bir şey doalrken pc kendi kedini resetlıyor
beyler pc yi formatladım bu hatayı vermeye başladı tmm dıyorum oyun acılyor obejtsc veya başka bir şey doalrken pc kendi kedini resetlıyor
K KilheaL_CraZy TexaS Tem 465 0 29 Mar 2009 #2 Cevap: Sanal Bellek Miktarı Düşük Pc Format Gerekiyor kardeşim sana !!
L linet New Member Eki 28 0 2 Nis 2009 #3 Cevap: Sanal Bellek Miktarı Düşük wakTi gelMişş FoRmaT zamaNı kardesim
R RcX1st New Member Mar 1 0 2 Nis 2009 #4 Cevap: Sanal Bellek Miktarı Düşük Service Pack 3 ü kaldır hiçbir problemin kalmaz.
O OxyqeN Member Nis 53 0 3 Nis 2009 #5 Cevap: Sanal Bellek Miktarı Düşük RcX1st' Alıntı: Service Pack 3 ü kaldır hiçbir problemin kalmaz. Genişletmek için tıkla ... nası kaldıracaz ?
Cevap: Sanal Bellek Miktarı Düşük RcX1st' Alıntı: Service Pack 3 ü kaldır hiçbir problemin kalmaz. Genişletmek için tıkla ... nası kaldıracaz ?