Ardream RameKO HAKSIZLIGI MUTLAKA GIR!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hepmmo35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

hepmmo35

New Member
Mar
16
0
Arkadaşlar bu RameKO Andream serverına girmeyin! Humanların hepsi adminin arkadaşı ve adamlara direkt 20k np vermiş hadi diyelim bunu geçtik asıl olaya gelelim! Beni dağın tepesine çekiyor ve in aşağıya diyor (wh ile suçlucak sözde) iniyorum aşağıya vaay wh açmış diyor arkadaşını çekiyor arkadaşıda iniyor aynı şekil bir şey yok bu sefer farklı yöntemlerle beni suçlamaya çalışıyor açıkla bana tamam diyor ve açıklıyorum direk ban atıyo bu şerefsizler bizim emeğimizi çaldılar 3-4 kişi hatta kimse bile yokken serverda biz girip oynuyorduk atross riote kovalıyorduk bu adamların serverına gitmeyin pişman olursunuz!

https://www.ko-cuce.net/index.php?t...sey-fix-15-3-2021-sizde-buyrun-gelin.2587132/

Konularına haksız yere banladıkları için ne diliyorsanız yazabilirsiniz! Bu adamlar gerçek user & player'ı haketmiyor!

@rameko.net @rameko ADALETSİZ İNSANLAR ARKADAŞLARINI KORUYAN BİR TÜR ANDAVALSINIZ!

Boşuna girip emeklerinizi ziyan etmeyin hile hurda olmadığı halde haksız yere ban attı niye mi? Humanların hepsi kendi arkadaşı fazla ezilmeye gelemiyorlar ağlıyorlar kusura bakmayın kanımızda EZMEK var ayrıca Humanların hepsine 20K NP verdi arkadaş boşuna girip ziyan etmeyin geçen zamanınızı!

Utanmadan upluyorsun ahahahaha utan lan kendinden utan! Bir gram haklı olsanız burda bu şeyleri yapmazdım! Arkadaşlarını koruma eşit ve adaletli ol!

Yazık . Çok yazık. Böyle yalancı bir gençliğin yetişmesi gerçekten çok yazık. Karalama politikana devam et. Ama unutma altın çamura düşse bile değerini kaybetmez. Attığın iftira ile kalırsın.

Boşuna girip emeklerinizi ziyan etmeyin hile hurda olmadığı halde haksız yere ban attı niye mi? Humanların hepsi kendi arkadaşı fazla ezilmeye gelemiyorlar ağlıyorlar kusura bakmayın kanımızda EZMEK var ayrıca Humanların hepsine 20K NP verdi arkadaş boşuna girip ziyan etmeyin geçen zamanınızı!

Utanmadan upluyorsun ahahahaha utan lan kendinden utan! Bir gram haklı olsanız burda bu şeyleri yapmazdım! Arkadaşlarını koruma eşit ve adaletli ol!

Yazık . Çok yazık. Böyle yalancı bir gençliğin yetişmesi gerçekten çok yazık. Karalama politikana devam et. Ama unutma altın çamura düşse bile değerini kaybetmez. Attığın iftira ile kalırsın.
@rameko.net Allah için KillingMachineTR'ye atılan ban'ı burda açıkla! Tepeye çıkardın bizi indik ikimizde wh demiştin sustun nasıl böyle vuruyorsun dedin warrior pedalım var dedim direk ban attın sen oyun oynamayı bilmiyorsun pedal nedir bilmiyorsun inv yapıyoruz kendin söyledin yasak değil bu dedin inv yapıyoruz adam ölüyor pardon adam dedim ARKADAŞIN EZİLİYOR gelip sende birşey var diyor siz oyunu bile bilmiyorsunuz!

@rameko.net Buyrun sizi dinliyoruz mantıklı bir açıklama yapın ban atıp direk skype'dan engellemek size yakışıyor mu? Hani nerde açıklamanız? Terbiyesiz emek hırsızları!

Geri
Üst Alt