RageKO
New Member
- Eki
- 2
- 0
Yayın tarihi: 17 Ekim 2021
Sunucuyla ilgili güncelleştirme tutun, biz 2 gün onu bırakmadan önce zaman yazacak!
Gün Şimdi, tüm sunucular aynı. Ya iniş vites almak ve Colony Zone kimseyi öldürmeye muktedir ödemek zorunda, ya sen CZ çiftlik ve çiftlik için yeni oyuncular arayan oyuncular için 100'ler tarafından öldürüldü olsun gerek. Geçenlerde birkaç sunucuyu oynuyorum, ve hepsi ben sevmiyorum bir şey var çünkü sürekli değişiyor. Ve orijinal şimdi hiçbir sunucu olduğunu söylemek sağlar. Her sunucu aynı şeyleri / ürün / istatistikleri kullanmak
Ve sonra Rage çıkıyor. Tamamen programlama hakkında hiçbir şey bilmiyor, ama kim serin ve ilginç sunucu yapmak için nasıl bilir 2 oyuncu yapılmıştır. Zamanla, oyuncuları ilgisini çekecek yapım özellikleri hakkında öğrendim.
RageKO nedir ... Sebepsiz RageKO çağırdı değiliz. Mısın öfke forsure, ama tüm sunucular gibi. Bazı oyuncuları sizi öldürüyor tutar çünkü bazı iyi vites almak için geri CZ noktalar çalışan tutmak zorunda kalmazsınız.
Biz bu zamanı, şimdi yaklaşık 2 hafta önceden Beta oldum sıfırdan başlamış oyuncuları çalışma birkaç ay içinde neler yapabileceğini Knight Online communauty gösterir.
Şimdi enought konuşuyor ve bizimle ilgili bir şeyler söylemek sağlar!
Özellikler:
- Aktif GM'ler
- Lvl 83
- Çok zırh / silah +10
- Max mücevherleri 2 VEYA 3 onlar için ödeme istersen.
- Ourselfs tarafından yapılan bazı özel Valkyrie zırhı
- Deathmatch
- 1V1 olaylar
- BDW
- Ardream Savaşı
- Otomatik bir olay sistemi
- Eski Moradon
- Yeni CZ
- Stun mükemmel çalışıyor
- Felankor / Ultima / isiloon (klan patronlar)
- Uzun pelerinler (USKO tarzı)
- Valkyrie (kullanılan, çoğunlukla kağıt zırh var ama hala savaşçı ve düzenbazlar için iyi ve büyücülere ve int rahip int)
- Dragon Flight / Mythril / Ron'un / Deneme (benzer istatistikler sonra USKO ile)
-Pathos Eldiven deri
- Ters birçok öğeleri görünüyor
Oranlarını yükseltmeye:
Zırh / Silah
1-5 =% 100
5-6 80 =%
6-7 65 =%
7-8 50 =%
8-9 15 =%
+9 =% 8 +10
Trina = +% 15
Jewels
0-1 =% 100
1-2 =% 20
+3 =% 0 (PUS, ancak başında doğru serbest olmayacak)
Beta Açılış olaylar:
- En NPS tutucu orc / human bir Valkyrie dizi olsun
- İkinci NPS Tutucu Ork / İnsan olsun 2 Jewels 3
- 3. Nps Tutucu orc / İnsan 1 Jewel 3 olsun
- Yapmak İlk oyun bir kabuk zırh +10 kendi seçtiği bir 10 silah almak seti
Resimleri:
eski Moradon
Koloni Bölge Ork kasaba
Koloni Bölge İnsan kasaba
Valkyrie renklendirilen
Umarım Beta sizi görmek! Size yakın biri olabilir
Saygılarımızla, KoolAid / DrDoooM
Sunucuyla ilgili güncelleştirme tutun, biz 2 gün onu bırakmadan önce zaman yazacak!
Gün Şimdi, tüm sunucular aynı. Ya iniş vites almak ve Colony Zone kimseyi öldürmeye muktedir ödemek zorunda, ya sen CZ çiftlik ve çiftlik için yeni oyuncular arayan oyuncular için 100'ler tarafından öldürüldü olsun gerek. Geçenlerde birkaç sunucuyu oynuyorum, ve hepsi ben sevmiyorum bir şey var çünkü sürekli değişiyor. Ve orijinal şimdi hiçbir sunucu olduğunu söylemek sağlar. Her sunucu aynı şeyleri / ürün / istatistikleri kullanmak
Ve sonra Rage çıkıyor. Tamamen programlama hakkında hiçbir şey bilmiyor, ama kim serin ve ilginç sunucu yapmak için nasıl bilir 2 oyuncu yapılmıştır. Zamanla, oyuncuları ilgisini çekecek yapım özellikleri hakkında öğrendim.
RageKO nedir ... Sebepsiz RageKO çağırdı değiliz. Mısın öfke forsure, ama tüm sunucular gibi. Bazı oyuncuları sizi öldürüyor tutar çünkü bazı iyi vites almak için geri CZ noktalar çalışan tutmak zorunda kalmazsınız.
Biz bu zamanı, şimdi yaklaşık 2 hafta önceden Beta oldum sıfırdan başlamış oyuncuları çalışma birkaç ay içinde neler yapabileceğini Knight Online communauty gösterir.
Şimdi enought konuşuyor ve bizimle ilgili bir şeyler söylemek sağlar!
Özellikler:
- Aktif GM'ler
- Lvl 83
- Çok zırh / silah +10
- Max mücevherleri 2 VEYA 3 onlar için ödeme istersen.
- Ourselfs tarafından yapılan bazı özel Valkyrie zırhı
- Deathmatch
- 1V1 olaylar
- BDW
- Ardream Savaşı
- Otomatik bir olay sistemi
- Eski Moradon
- Yeni CZ
- Stun mükemmel çalışıyor
- Felankor / Ultima / isiloon (klan patronlar)
- Uzun pelerinler (USKO tarzı)
- Valkyrie (kullanılan, çoğunlukla kağıt zırh var ama hala savaşçı ve düzenbazlar için iyi ve büyücülere ve int rahip int)
- Dragon Flight / Mythril / Ron'un / Deneme (benzer istatistikler sonra USKO ile)
-Pathos Eldiven deri
- Ters birçok öğeleri görünüyor
Oranlarını yükseltmeye:
Zırh / Silah
1-5 =% 100
5-6 80 =%
6-7 65 =%
7-8 50 =%
8-9 15 =%
+9 =% 8 +10
Trina = +% 15
Jewels
0-1 =% 100
1-2 =% 20
+3 =% 0 (PUS, ancak başında doğru serbest olmayacak)
Beta Açılış olaylar:
- En NPS tutucu orc / human bir Valkyrie dizi olsun
- İkinci NPS Tutucu Ork / İnsan olsun 2 Jewels 3
- 3. Nps Tutucu orc / İnsan 1 Jewel 3 olsun
- Yapmak İlk oyun bir kabuk zırh +10 kendi seçtiği bir 10 silah almak seti
Resimleri:
eski Moradon
Koloni Bölge Ork kasaba
Koloni Bölge İnsan kasaba
Valkyrie renklendirilen
Umarım Beta sizi görmek! Size yakın biri olabilir
Saygılarımızla, KoolAid / DrDoooM