L Konu Yazar look2me WebMasteR Ocak 6 0 26 Ocak 2010 #1 arkadaslar ko yu vista 32 bit de calıstıran bi exe vardı bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
XReborn- Miniloper Olma Yolunda ! Ocak 119 6 26 Ocak 2010 #2 Cevap: pw ko'yu vistada calıstırma Al Kardeşim Vista için EXE
L Konu Yazar look2me WebMasteR Ocak 6 0 26 Ocak 2010 #3 Cevap: pw ko'yu vistada calıstırma çoooook tesekur ederim cok sagol
XReborn- Miniloper Olma Yolunda ! Ocak 119 6 26 Ocak 2010 #4 Cevap: pw ko'yu vistada calıstırma Önemsiz Bişey Komşu komşuya muhtaçtır bugun ben sana yarın sen bana yardımcı olursun kardeşim
Cevap: pw ko'yu vistada calıstırma Önemsiz Bişey Komşu komşuya muhtaçtır bugun ben sana yarın sen bana yardımcı olursun kardeşim
L Konu Yazar look2me WebMasteR Ocak 6 0 26 Ocak 2010 #5 Cevap: pw ko'yu vistada calıstırma ya çingenlik yapmak istemem ama rapid de sorun yasıyorum acaba rica etsem farklı bir yere upload edermisiniz
Cevap: pw ko'yu vistada calıstırma ya çingenlik yapmak istemem ama rapid de sorun yasıyorum acaba rica etsem farklı bir yere upload edermisiniz