Power Up Store Editor [V1.2]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ByMrT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

ByMrT

Member
Şub
396
6
Gerekli herşey içerisindedir.. Pus web dosyaları için AVCI ya teşekkürler..
Kullanımı gayet basittir..

pus.png

İndir..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Power Up Store Editor [V1.2]

Peki kurduqumuzda Bu itemleri nere gösterebilicez ?

AVCI'nın web dosyaları var ordan artık exe ye hex workshop ile ip/../pus/pus.php olarak yazarsın yada direk web browserdan olabilir (:

Ozaman görüntüye yorum yaptık şimdi gelelim işlevine :D Herzaman diyorum enterprise manager dan düzenlemek arasında fark olmucak editor yapmayın :D

Taa o ilk editorun dediğim konuda yazmıştım Delphi'de baya baya acemiyim :D Amacım ortaya süper bi program yapıpta ünsalmak yada kendimi belli etmek değil maksat iş görsün kolaylık sağlasın (:

Olsun sana görüntüyü beğendirdim ya gerisine kulaklarımı kapadım :D Ya baya aradım Ankara'da yazılık kursu veren öğrenebileceğim bir yer fakat bulamadım :S Ondan bende kitap aldım işte internet falan filan derken az uz bi bilgim var (:
İlla birine laf diyeceksen al buyur :D Dilediğin gibi söv (:

cimg2045a.jpg

AVCI'nın web dosyaları var ordan artık exe ye hex workshop ile ip/../pus/pus.php olarak yazarsın yada direk web browserdan olabilir (:

Taa o ilk editorun dediğim konuda yazmıştım Delphi'de baya baya acemiyim :D Amacım ortaya süper bi program yapıpta ünsalmak yada kendimi belli etmek değil maksat iş görsün kolaylık sağlasın (:

Olsun sana görüntüyü beğendirdim ya gerisine kulaklarımı kapadım :D Ya baya aradım Ankara'da yazılık kursu veren öğrenebileceğim bir yer fakat bulamadım :S Ondan bende kitap aldım işte internet falan filan derken az uz bi bilgim var (:
İlla birine laf diyeceksen al buyur :D Dilediğin gibi söv (:

cimg2045a.jpg

:D en iyisi kitaptan öğrenmek oku oku yapta biraz ilerle hep oyna oyna nereye kadar ^^

ayrıca sanırım skin appcilationu demo olarak kullanmıssın program açılmıyor unregistered oldugu için. Source kodlarını paşlasırsan sevinirim

Geri
Üst Alt