Ö Konu Yazar ÖlümAnı Sensın Ulan Cüce Nis 850 20 16 Tem 2009 #1 ....................... Son düzenleme: 28 May 2013
D DrmKnightS RedrabeL... Eyl 276 1 19 Tem 2009 #4 Cevap: Pessimist Hayat... Yuh anasını sagonun sözlerinin aynısı :sakalli: şarkı adını unuttum ama sagodan alıntı :a: Benzetmiş yani :
Cevap: Pessimist Hayat... Yuh anasını sagonun sözlerinin aynısı :sakalli: şarkı adını unuttum ama sagodan alıntı :a: Benzetmiş yani :
Ö Konu Yazar ÖlümAnı Sensın Ulan Cüce Nis 850 20 19 Tem 2009 #5 Cevap: Pessimist Hayat... DrmKnightS' Alıntı: Yuh anasını sagonun sözlerinin aynısı :sakalli: şarkı adını unuttum ama sagodan alıntı :a: Benzetmiş yani : Genişletmek için tıkla ... bos bos konusma ... sagonun fanatık 1 sekılde hayranı oldugum dogrudur ama onun lırıklerını alcaksam sozlerını degıstırmem dırek koyarım ayrıca hangı sarkısı soyle bana bakıyım cok bılmıs senı
Cevap: Pessimist Hayat... DrmKnightS' Alıntı: Yuh anasını sagonun sözlerinin aynısı :sakalli: şarkı adını unuttum ama sagodan alıntı :a: Benzetmiş yani : Genişletmek için tıkla ... bos bos konusma ... sagonun fanatık 1 sekılde hayranı oldugum dogrudur ama onun lırıklerını alcaksam sozlerını degıstırmem dırek koyarım ayrıca hangı sarkısı soyle bana bakıyım cok bılmıs senı
J JrSmoke New Member Kalemi Kırıldı! Haz 2,018 53 19 Tem 2009 #6 Cevap: Pessimist Hayat... Güzel Olmus Teşekkürler