Pc'mdeki Virüsler Hakkında

Konu Yazar

ηιgнтмαяє

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Haz
328
16
Arkadaşlar şuraya bakın ben night db yi paylaştığımda 1 tane virüs bile yoktu ama sonra nedense garip şeyler olmaya başladı herneyse msn e tıklıyorum kum saati çıkıyo ama açılmıyo aynı ai server sorunu gibi bende dedim bi taratıyım ve kalanı ss de gayet net bir şekilde:
taramaqq4.jpg

Anlayamayanlar olduysa sölim
91 bin dosyada 257 tane virüs bulmuş ve daha %21 de aynı zamanda en çok buldukları 2 virüs te şunlar :
Win32.Parite ve Win32.Parite.B
Yani pcmde çok fazla sayıda virüs var.:(

Cevap: Pc'mdeki Virüsler Hakkında

virüs programın kalitesiz Nod32 oneriyim ayırca format at :D D yede format attır

sen bitmişsin bu virüs çok beladır ... Win32.Jefoo-A ve Parite.B çok bela virüslerdir çok zor kurtuldum 2 side exeleri çalışmaz hale getirir ...

valla tarattırdıktan sora tek sorun kalmadı pc hızlandı valla tıkladıgım gibi açılıo :D

Helal, avira kullanmaya devam et. 2 yıldır avira antivir premium kullanıyorum hiç bir kusurunu görmedim...

Bulunan viruse de kısa değinmek istersek her exe ve dll'in içine kendi imzasını ekliyor ve yanlış hatırlamıyorsam dosya boyutu 47kb büyüyor aynı zamanda da temp klasöründe kendi kopyasını daima bulunduruyor. Kendi içinde savunma mekanizması olan exeler de kendini editlenmiş sanıyor ve açılmıyor bu özellikle sys32 ya da wow64 klasöründeki exelere bulaştığında sürekli windows size orjinal cdnizi takmanızı ve dosyaların yeniden kopyalanması gerektiğini söylüyor. Bir çok antiviruste olan "Repair" seçeneği ile bu virusten kurtulmanız mümkün...

Antivir'e laf atan arkadaşlara da şunu diyeceğim antivirin yeni motoru sayesinde arka planda virus taraması yapılırken ben ön planda bioshock oynayabiliyorum kasmadan.

kaskpersky 2021-2021 den biri senin için iyi olur :D bende daha %8 de 400 tane felan buldu virüslerle arkadaş olduk bilgisayarımda koloni kurdular :D ama iyi anlaşıyoz hiçbi zararları yok :D bu konuda ciddiyim cidden %8 de 400 tane felan virüs buldu ama bilgisayarımda en ufak bi sorun dahi yok

Geri
Üst Alt