F f4t4l Banlanmış Kalemi Kırıldı! Şub 161 0 13 Ocak 2011 #21 Cevap: [Paylaşım] Metin 2 Server Kurulumu l Resimli Anlatim l Yeni Metin2'de Admin lazım olan varsa özelden mesaj atsın Servarım wardı saldırılar yüzünden kapandı kodların cogunu ezbere biliyorum yaşm 17
Cevap: [Paylaşım] Metin 2 Server Kurulumu l Resimli Anlatim l Yeni Metin2'de Admin lazım olan varsa özelden mesaj atsın Servarım wardı saldırılar yüzünden kapandı kodların cogunu ezbere biliyorum yaşm 17
2 2Pac Member Şub 233 5 22 Şub 2011 #22 Cevap: [Paylaşım] Metin 2 Server Kurulumu l Resimli Anlatim l Yeni 4. Link kırık ,linkleri yenilermisiniz ? 2 minutes dakika sonra eklenen: Ekleme : 4. link ve devamı hepsi kırıkmış Son düzenleme: 22 Şub 2011
Cevap: [Paylaşım] Metin 2 Server Kurulumu l Resimli Anlatim l Yeni 4. Link kırık ,linkleri yenilermisiniz ? 2 minutes dakika sonra eklenen: Ekleme : 4. link ve devamı hepsi kırıkmış
S SenaT0r New Member Eyl 1 0 7 Eyl 2013 #23 Cevap: [Paylaşım] Metin 2 Server Kurulumu l Resimli Anlatim l Yeni arkadaşlar biri bana sw kurmada yardım edebilirmi ben pek anlamıyorum ne indirceğimi bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen
Cevap: [Paylaşım] Metin 2 Server Kurulumu l Resimli Anlatim l Yeni arkadaşlar biri bana sw kurmada yardım edebilirmi ben pek anlamıyorum ne indirceğimi bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen
R rosangel New Member Tem 14 0 3 Tem 2014 #24 çok açıklayıcı olmuş hocam teşekkürler hatta ben de bilgilendirici bir yazı yazmıştım kurulum ile ilgili.
çok açıklayıcı olmuş hocam teşekkürler hatta ben de bilgilendirici bir yazı yazmıştım kurulum ile ilgili.
R rosangel New Member Tem 14 0 8 Şub 2015 #25 teşekkürler http://www.pvpserverler.org/metin2-pvp-server-adi-degistirme-m.html