[Paylaşım]Itemleri trade edilmez hale getirmek...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dogukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Dogukan

Member
May
430
5
Bu konuyu lütfen Cücelatör bölümü dışında hiçbir sitede dahi paylaşmayalım bırakın benim gibi arayıp bulsunlar :D

Nerden yola çıktık?
Bildiğiniz üzere 30 görevinin vs... quest itemleri ne trade edilir ne satılır ne birşey yapılır :)

Gereken malzemeler :
Bir adet çivi... :D şaka şaka
TBL EDITOR

78452992zq5.jpg

Şimdi item numarasının ilk iki hanesini 91 olarak değiştiriyoruz. Yani 379154000 'ın kodunu 919154000 oluyor.Sonra Byte(2)(13) kolonunu 17 yapıyoruz. Byte(2)(24) 'ü 1 yapıyoruz. Ve tblyi kaydediyoruz çıkıyoruz.
Şimdi işimiz db 'de buda çok basit ITEM tablosunu açıyoruz
Kod:
select *
from item
where num='379154000'
ile itemimizi bulup item numarasını 919154000 yapıyoruz. Ve işimiz bitti.Ancak itemi kırdırmada problem var onuda halletmeye çalışacağım. Hallettiğimde buraya yazacağım :) Mesela bunu premium itemleri üzerinde yaparsak süper olur. :)

Cevap: [Paylaşım]Itemleri trade edilmez hale getirmek...

her türlü itemde bunu uygulucaz demi!!

Güzel Paylaşım Ellerine Sağlık!!a

bu verilmişti alper vermisti heralde :o baska bise sandım bnde :D

alper sadece başına 9 koyarsak olurdu demişti! doğukan columblarla fln oynamış!! :S:D

Kirdirmayi evt leri editliceksin orda Kutular hala 37li ve dbde ole bisi yoq :) 91 li yaparsak olur sanirsam?:D

Bu konuyu lütfen Cücelatör bölümü dışında hiçbir sitede dahi paylaşmayalım bırakın benim gibi arayıp bulsunlar :D

Nerden yola çıktık?
Bildiğiniz üzere 30 görevinin vs... quest itemleri ne trade edilir ne satılır ne birşey yapılır :)

Gereken malzemeler :
Bir adet çivi... :D şaka şaka
TBL EDITOR

78452992zq5.jpg

Şimdi item numarasının ilk iki hanesini 91 olarak değiştiriyoruz. Yani 379154000 'ın kodunu 919154000 oluyor.Sonra Byte(2)(13) kolonunu 17 yapıyoruz. Byte(2)(24) 'ü 1 yapıyoruz. Ve tblyi kaydediyoruz çıkıyoruz.
Şimdi işimiz db 'de buda çok basit ITEM tablosunu açıyoruz
Kod:
select *
from item
where num='379154000'
ile itemimizi bulup item numarasını 919154000 yapıyoruz. Ve işimiz bitti.Ancak itemi kırdırmada problem var onuda halletmeye çalışacağım. Hallettiğimde buraya yazacağım :) Mesela bunu premium itemleri üzerinde yaparsak süper olur. :)

Kod:
update item set num = '979154000'' where num='379154000'
91 e gerek yokki sadece başına 9 olsa yeterli ben 150x ten beridir kullanıyorum.

Teşekkürler Doğukan :)

Doğukan teşekkürler fakat basit bir iş abartmaya gerke yok başına 91 koyuyorum ben item ne bankaya ne pazara ne trade vs.vs hi. birşey olmuyor ;) ve bunu cücelator harici de birçok kişi biliyor...

Doğukan teşekkürler fakat basit bir iş abartmaya gerke yok başına 91 koyuyorum ben item ne bankaya ne pazara ne trade vs.vs hi. birşey olmuyor ;) ve bunu cücelator harici de birçok kişi biliyor...

haklı bu arada awatarına bittim :D

sc cheat tipi şeylerde mi oluyor sadece shell de yapsak o da giyilemez duruma mı gelio?:D

Geri
Üst Alt