3 Konu Yazar 3r3njan New Member Haz 10 0 7 Kas 2010 #1 Arkadaşlar bende party,clan ve np sembolleri görünmüyor yardım ederseniz sevinirim.... h2ö
3 Konu Yazar 3r3njan New Member Haz 10 0 7 Kas 2010 #2 Cevap: Party,Clan,Np Symbolleri Görünmüyor.... Patch fln istemiyorm sadece sorunun neyden kaynaklandığını biri bana açıklarsa sevinecem
Cevap: Party,Clan,Np Symbolleri Görünmüyor.... Patch fln istemiyorm sadece sorunun neyden kaynaklandığını biri bana açıklarsa sevinecem
Levni <b><font color="red"><marquee>Sabrı öğütler zaman Emektar Ağu 869 0 7 Kas 2010 #3 Cevap: Party,Clan,Np Symbolleri Görünmüyor.... Düzgün sağlam beğendiğin skin indir. Sorun çözülecektir.
Cevap: Party,Clan,Np Symbolleri Görünmüyor.... Düzgün sağlam beğendiğin skin indir. Sorun çözülecektir.
Audreys Banlanmış Kalemi Kırıldı! Nis 1,897 2 7 Kas 2010 #4 Cevap: Party,Clan,Np Symbolleri Görünmüyor.... symbol_us klasörün hasar görmüş.
3 Konu Yazar 3r3njan New Member Haz 10 0 7 Kas 2010 #5 Cevap: Party,Clan,Np Symbolleri Görünmüyor.... eyw. saolun arkadaşlar
DeadLyTurk Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ağu 292 0 8 Kas 2010 #6 Cevap: Party,Clan,Np Symbolleri Görünmüyor.... Merhaba ; Hata dosyalarından kaynaklarınıyor bunun için 1)Clientini yenilemelisin 2)' symbol_us ' dosyasını değiştirmelisin. Son düzenleme: 8 Kas 2010
Cevap: Party,Clan,Np Symbolleri Görünmüyor.... Merhaba ; Hata dosyalarından kaynaklarınıyor bunun için 1)Clientini yenilemelisin 2)' symbol_us ' dosyasını değiştirmelisin.