Konu Yazar eminturna Database Loper Ocak 100 1 9 Haz 2009 #1 Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi Loading Information[1]..24% tam burada takılıyor lütfen yardım edin . bıtbıtbıtbıtbıtbıtbıtbıt yardım edin lütfen (((( Son düzenleme: 9 Haz 2009
Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi Loading Information[1]..24% tam burada takılıyor lütfen yardım edin . bıtbıtbıtbıtbıtbıtbıtbıt yardım edin lütfen ((((
H hdundar Efsane CüCe Tem 60 0 16 Haz 2009 #2 Cevap: Oyunna Girerken Takılıyor Acil Yardım! senin yine iyi bende %10'da takılıyor. Warrior sorunsuz girerken asas ve mage olan yan çarları %10'da su koyuveriyor :S
Cevap: Oyunna Girerken Takılıyor Acil Yardım! senin yine iyi bende %10'da takılıyor. Warrior sorunsuz girerken asas ve mage olan yan çarları %10'da su koyuveriyor :S
O ODIN Uzman Dev xD Nis 27 0 17 Haz 2009 #3 Cevap: Oyunna Girerken Takılıyor Acil Yardım! Clientten Kaynaklanıyo Bozmuşsundur Clienti SiL Baska Sorunsuz Bi Client İndir Client Paylaşımda Var !.
Cevap: Oyunna Girerken Takılıyor Acil Yardım! Clientten Kaynaklanıyo Bozmuşsundur Clienti SiL Baska Sorunsuz Bi Client İndir Client Paylaşımda Var !.
W warg IronCüce Tem 1 0 15 Tem 2009 #4 Cevap: Oyunna Girerken Takılıyor Acil Yardım! arkadasLar bunun baska bi yoLu yokkmu bende aynı hatayı ALIYORUM yardım lütfen
Cevap: Oyunna Girerken Takılıyor Acil Yardım! arkadasLar bunun baska bi yoLu yokkmu bende aynı hatayı ALIYORUM yardım lütfen