Y Konu Yazar YbK93 Member Mar 451 1 22 Eki 2010 #1 Oyundan çıkınca ko-cuce tanıtım konusu açılsın istiyorum ??? yardımlarınızı bekliyorum
jardel11 Banlanmış Kalemi Kırıldı! May 700 0 23 Eki 2010 #2 Cevap: Oyundan çıkınca ko-cuce tanıtım konusu açılsın istiyorum ??? TBL EDITOR BUL .TBL EDITOR ILE Texts_us.tbl'i aç . ordan eklersın zaten yapamazsan google yaz tbl edıtleme olmadı konu altına yaz ben ss ıle anlatırım
Cevap: Oyundan çıkınca ko-cuce tanıtım konusu açılsın istiyorum ??? TBL EDITOR BUL .TBL EDITOR ILE Texts_us.tbl'i aç . ordan eklersın zaten yapamazsan google yaz tbl edıtleme olmadı konu altına yaz ben ss ıle anlatırım
Y Konu Yazar YbK93 Member Mar 451 1 23 Eki 2010 #3 Cevap: Oyundan çıkınca ko-cuce tanıtım konusu açılsın istiyorum ??? hemen bakıyorum
Y Konu Yazar YbK93 Member Mar 451 1 23 Eki 2010 #4 Cevap: Oyundan çıkınca ko-cuce tanıtım konusu açılsın istiyorum ??? o tbl yi buldum açtım ama ne yapacağımı bilmiyorum
Cevap: Oyundan çıkınca ko-cuce tanıtım konusu açılsın istiyorum ??? o tbl yi buldum açtım ama ne yapacağımı bilmiyorum
semih1232 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 1,886 0 14 Kas 2010 #5 Cevap: Oyundan çıkınca ko-cuce tanıtım konusu açılsın istiyorum ??? teşekkürler