S Konu Yazar soldier1323 New Member Haz 7 0 21 Mar 2010 #1 yardım edin bi dosya filanmı ındırmemız gerek oyun ıcınde save atamıyorum.
M Metamorphosis Member Ağu 50 0 21 Mar 2010 #2 Cevap: Oyunda save atamiyorum( do not your authorİty ) Server'da Oto Save Sistemi Vardır Arkadaşm O yüzden olmuyodur.Senden Kaynaklana bi durum yok anlicağın
Cevap: Oyunda save atamiyorum( do not your authorİty ) Server'da Oto Save Sistemi Vardır Arkadaşm O yüzden olmuyodur.Senden Kaynaklana bi durum yok anlicağın
S Konu Yazar soldier1323 New Member Haz 7 0 21 Mar 2010 #3 Cevap: Oyunda save atamiyorum( do not your authorİty ) hmm geeneli oledir diosn cunku bu server oynadıgım su ankınde ıtemler fılan gıttı save atamadgm ıcın demekki serverdan kaynaklanıyor ?
Cevap: Oyunda save atamiyorum( do not your authorİty ) hmm geeneli oledir diosn cunku bu server oynadıgım su ankınde ıtemler fılan gıttı save atamadgm ıcın demekki serverdan kaynaklanıyor ?
M Metamorphosis Member Ağu 50 0 21 Mar 2010 #4 Cevap: Oyunda save atamiyorum( do not your authorİty ) Yeni bi olay cıktı hocam.Her Gate'den ışınlandığında ve Oyundan Cıkıp Girdiğinde Oto Save oluyor
Cevap: Oyunda save atamiyorum( do not your authorİty ) Yeni bi olay cıktı hocam.Her Gate'den ışınlandığında ve Oyundan Cıkıp Girdiğinde Oto Save oluyor
4ChinG .. New Member Kalemi Kırıldı! Şub 329 1 22 Mar 2010 #5 Cevap: Oyunda save atamiyorum( do not your authorİty ) Soacs' olduğundan öyle o save komutu kapalı. ~Relog at save yapmış olursun kolay gelsin.
Cevap: Oyunda save atamiyorum( do not your authorİty ) Soacs' olduğundan öyle o save komutu kapalı. ~Relog at save yapmış olursun kolay gelsin.
S Konu Yazar soldier1323 New Member Haz 7 0 7 Nis 2010 #6 Cevap: Oyunda save atamiyorum( do not your authorİty ) soacsızlarda napıcam :S
Joe* Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ara 247 0 7 Nis 2010 #7 Cevap: Oyunda save atamiyorum( do not your authorİty ) Save komutu yerine. Ebenezer kaparken /serverdown 1 yazarsan ROLLBACK vs seyler olmaz .
Cevap: Oyunda save atamiyorum( do not your authorİty ) Save komutu yerine. Ebenezer kaparken /serverdown 1 yazarsan ROLLBACK vs seyler olmaz .