Oyuna Girişte Pc Kasanlar İçeri (Programsız)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kambabal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

kambabal

New Member
May
12
0
Arkadaşlar Benimde Sizin Gibi Oluyodu Oyuna Girerken Herşey Cok Kötü Kasıyodu

Araken Kendim buldum ve yaptım

cözüm

Arkadaşlar Client içine girin HackShield dosyasını açin EGRNAPX2.dll silin
ve oyuna girin sorun Çözülür

2ci Cözüm

Önce başlat>çalıştır>regedit yazın ve HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNt\Cu rrenVersion anahtarını buluğ girin daha sonra AeDebug seçeneğini işaretleyin ve delete yapın

Bi Teşekkür Yeter

Son düzenleme:
Cevap: Oyuna Girişte Pc Kasanlar İçeri (Programsız)

Saol Arkadaşım Cok İşime Yaradı

Denıyorum ama kasması pc ozellıklerınden kaynaklanıyo.

ArkadasLar bnm pc dune kadaR cok rahat knighti aciodu fakat bizim arkadas bi flashbellek takti icinde virus warmis sanirim.Kniqhti acio fakat pc donukluk yapıo . :S Knihqti Silip Tekrarda yukLedm aMa haLa ayNi xS

Yardım Edin LutfeN ...

Senn dedikLerinin Aynısını yapTm fakat yine olmadi . Pc Hz falan 2.14 GHz Ram : 1 GB RAM

Son düzenleme:

beyler bende oyuna girdikden sonra pc 2 dk sonra donuyo pc nin özellikleride iyi kasma falan yok giirom pc donuyo neden acaba yardım edebilirmisiniz 50 post olmadından konuda acamıyorum :D format attım xp gene aynı :s

exenin ismini deişin vee Advanced SystemCare Kullanın yada Format :)

Advanced SystemCare ?? :D benim içinmi dedin bunu biraz açıklarmısnı :D

Bende REset atıo oyna qirerken MAvi ekran çkıo işlem sonlandırıldı filan dio onu ypaamdm bilen warmı

ya arkadaslar aynı sorun benadede war perfect XP SP3 kuruluydu bende kendm perfect xp indirdm cdye cektm format attım pc ye simdi pwpye giremiom kasıyor arkasaımın dediği gib sorun yasıyorum ne yapa bilirz... lütfen yardımcı olursanız sewinirim mavi ekran geliyor...

aynı sorun bendede var dikkat edin bak 1299 lı serverlarda hiç bir sorun olmuyor tık yok gel gelelim patch atıktan sonra oyuna gırınce makına çıldırıyor..

beyler boyle bısı olmuyor o knıght ı kendısınden kaynaklanıyor 1299 trko varsa empıre onlıne bulun onu ındırın çalısır

Veya Exenizin ismini değiştirin buda bir çözümdür..

Geri
Üst Alt