Oyuna GirerKen K2 NetWork Yazısında Çok Kasıyor Ve ID Yazma Yerindede İçeri Yardm!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Qk4n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Qk4n

Boy 1.93 Ama Cüceyiz :))
Haz
10
0
BeyLer PC yeni Format Yedi PwP^^Yi yükledim Empire KO 1506 mi ne vardı onu yükledim oyuna girdi ama 1299 client indirdm Oyuna Girerken Exe Ye Tıklıom o ilk çıkan k2 network yazısnda donuyor kasıor ve fare ile tıklayamaıorsn ID PASS yazma yerindede çok kasıyor ID ve passı yazamıorum o derece ama empireko 1506 da hiç kasmadan giriorum Yardım Edin :^^::V::V::a:

BeyLer Lütfn 1 Yardm Edn

Son düzenleme:
Cevap: Oyuna GirerKen K2 NetWork Yazısında Çok Kasıyor Ve ID Yazma Yerindede İçeri Ya

ui_us'tan ui_usa_logo_us.dxt'yi sil öyle bir dene.

Cevap: Oyuna GirerKen K2 NetWork Yazısında Çok Kasıyor Ve ID Yazma Yerindede İçeri Ya

Xskip warmı serwerda *

KnightOnline olan exe nin adını KnightOnlineS olarak değiştir.

otuna girerken görev yöneticisini aç ordan explorer.exe yi sonlandır öyle gir oyubdab çıkınca yeni görev yerine explorer.exe yaz düzelir

arkadasım sunu yap senın exe knightonline yazar onun arasına bosluk koy sorun %100 hallolucak yanı knight online yap

arkadaşım aynı sorun bendede vardı ilk önce antivürüs programını sil başka bir antiwürüs yükle tamen sorun ortatan kalkar

arkadaşım aynı sorun bendede vardı ilk önce antivürüs programını sil başka bir antiwürüs yükle tamen sorun ortatan kalkar

tmm krdeş denicm bunu :)

arkadaşlar bu antivirüs le ilgili bi sorun deil çoğu kişide bu problem cıktı ve usko nun yaydıgı bi çeşit virüsün tbl cakısmasından dolayı ram inizi 0 a indirip baglantınızı kesiyor deniliyor format - 1299 - 1453 serverları kurdum hala aynı varsa somut bi çözüm paylaşalaım...

yukarııııııı yardımmmmmmmm

yukarıııııııııı

Son düzenleme:

güvenlik duvarından özel olrak izin verilenlere knightonline exe ve ya neyden giriosan ona izin ver düzelir olmazsa antivür. disable et..

antivirüs lik birşey değil arkadaşım maalesef basit birşey değil araştırmalarıma göre Usko tbl leriyle pvp tbl leri çakıstıgı anda usko nun yazdıgı yazılım programı bi şekilde ram i disable edip senin o pvp i oynayamamana sebep oluyor yada bunun gibi birşey oluyor çok araştırdım bi sonuca ulasamadım format ta sonuc olmadı 1299 ve 1453 server oynanamıyor

:sakalli::hıh::rock:

yukarıııııı suna bi çözüm bilen akıl veren yardım edin bugün bize yarın size unutmayın.!!

Son düzenleme:

arkadasım sunu yap senın exe knightonline yazar onun arasına bosluk koy sorun %100 hallolucak yanı knight online yap
senin dediğin gibi yaptım kardeş oldu fakat launcerle girmio yani hile kormasu olan serverlara anti cheat fln girilmez :S

Pfff bende sp3 yüklü uyumlu exe yok bendede

Exenin İsmini DeğişTir Sorun TamamıyLa KaLkar oRtadan.

bendede pvpye girince explorer gidiyordu git gide kasıyordu sonra çözdüm
şöyle knightonline.exe yazıyordu onu cccccc.exe yaptım launcherdan bakıyorum açıksa exeden giriyorum =)

Bende daha kötüsü oyundan cıkınca pc donuo bi nevi explorer.exe kapanıo oyun kapanınca

hacı bende sağlam bi şekilde oynarken clienti bi değiştirdim.. aynen seninki gibi oldu çalışan diğeride çalışşmadıı.. daha sonra antivürüsü değiştirip kaspersyk 2021 v8.0 ı yükledim.. full tarattım bulaşan vürüsler silininde sorun çözüldü.. virüsten dolayı sistem bozuluyor kardeşimm.. kolay gelsin

Em1Ly hatası yaz ve onun exesini indir :) Em1Ly oLan exenın ısmını KnightOnline yap ve oyuna qiR :) Yada oyunu YereL c ye at / Odamı oLmadı ComBoFix Le pcyi tara oyunu yerel c at ve qir.

Geri
Üst Alt