Oyuna C0o0o0oK yavaş Giriyor Yardım Lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kratos49
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

kratos49

New Member
Haz
18
0
bazı konuları okudum bunu yazmışlar

Bilgisayarım Sağ cLick < Özellikler < Gelişmiş < Performans , Ayarlar < En iyi performans için ayarLa

bilgisayrıma sağ tık lıyom özellikler deyince gelişmiş diyince performans diye birşet gelmiyor Başka çözüm yolu yokmu lütfen yardım

Cevap: Oyuna C0o0o0oK yavaş Giriyor Yardım Lütfen

ztn en ii performansa ayarlarsan bu seferde görüntü çok kötüleşior boşver onu client paylaşımları bölümünde oyuna hızlı girmek istermiydinz die bir konu var o konuya bak orda uskonun bir ara yayınladğı launcher var 1299dada işe yarıor o bn indirdim

saol kardeşim ama bende knightonline.exe den girince sorun veriyor launcher den girmek içinde knightonline.exe lazım deilmi?+rep veriyorum nede olsa yardımcı oldun

öncelikle tşkler launcher knightempire.exeleri açar knightonline.exeyi elle açarsın her zmn için ayrıca şmdi ksc,launcher ve virüssüz knightonline.exe uplıorm linki verrm alıntı yptm onuda sölim :D ayrıca knightonline.exe nasıl bir sorun yaratıor??

h t t p://rapidshare.de/files/47969566/KnightOnline.rar.html işte link buyur kardeşm

Son düzenleme:

Hata veriyor hata ayıklansınmı diyor evet diyince res atıyor:S hayır diyince hepcıkıyor:SS

bndede exeler genelde takılıor donuor ve loadingde kalarak bazende loadinge kdr gelmeden sistem kendini kapıor bu tip hatalar genelde clientten oluor bnde bu yzdn yeni client arıorm

tamam saol genede ehadi bb konu kilit çöp.

Geri
Üst Alt