Oyun Içi Clan NP Bağış System

Konu Yazar

EveryBodyFooL

Member
Tem
912
7
Ozellikler:
*Oyun İçinde Usko Moradona Göre Ayarlanmış Gatelerin Yanındaki Bulletine Board'dan Üye Girişi Yaparak Bağışlanır.
*Herhangi Bir User Eğer Clana NP Bağışlamış Halde Clandan Çıkar Yada Atılırsa Anında DC Olur ve Ayarlanabilen Ini Dosyasındaki Oranda NP Geri Verir.
*Clana NP Bağışlanmamış Ise DC Olmadan Clandan Çıkış Gerçekleşir.
*Clan Herhangi Bi Nedenden Dolayı Patlarsa NP Bağışı Yapmış Tüm Clan Üyeleri DC olur ve Ayarlanabilen Ini Dosyasındaki Oranda NP Geri Verir.
*Herhangi Bir Extra Presedür Yoktur Bütün İşlemi Program Dahili Olarak Gerçekleştirir.
*Clan Grade Güncellemeleri Vereceğim Dosyaların İçersinde Güncelleme Presedürü Olarak Bulunur.
*Geçici Bir Süre NP Bağışının Durdurmak İstediğinizde Program Üzerinde Bulunan Durdur Buttonu İle Durdurduğunuzda Oyun İçersinde de Kapanacaktır.

Programdan Görüntü:
http://i1106.hizliresim.com/2021/6/11/12440.bmp

Program Komutları:
+down = yapılarak program sonlandırılır. Başka türlü kapatılmaz.
+tray = yapılarak program saat'in yanına yollanabilir
+reload_rank = bağışlanan npleri points'e aktarır clanın

Kurulum:
Verdiğim dosyaların içersinde EVT klasöründe buluna EVT'in içindekiler 21.evt'e kopyalanacak

Panel için olan dosyalar LoyaltyDonate klasörü direk PANEL'in içine Konulacak.

Data için olan web_address_us.tbl açılarak ilk stunu 5 olanın http://MY IP ADRES/LoyaltyDonate/index.php Şeklinde Yapılacak.

Gerekli Presedür ve Tablolar Orjinallerinin yedeği alınması tavsiye edirlir Systemi Devre dışı bırakmak istediğinizde. Eski Presedürler ile değişilecek

Gerekli Tablolar QA uygulanıcak.

Ve Son Olarak Tüm Filesler Açıldıktan Sonra Programı Açarak Systemi Aktif Etmiş Olacaksınız.

Grade Res Kodu : EXEC RANK_KNIGHTS

Link : Tıkla İndir.

NOT : Lütfen bulduğunuz "BUGLARI" konu altında belirtiniz uzun süreli test edilmemiştir.

Son düzenleme:
Cevap: Oyun Içi Clan NP Bağış System

Deneme gibi bir fırsatım olmayacak ama ciddi bir emek harcadığını tahmin edebiliyorum . Eline sağlık Faruk.

Aynen Yılmazın dediği gibi üzerinde çalışılmışa benziyor, tebrik ederim, eline sağlık...

Microsofttan çagırdılardı da gitmedi kardeşim benim :D herşey ko aşkına dedi yaptı :)

çok narün bir program kız gibi davranmak lazım :) emeğinew sağlık.

çok güzel faruk hiç tahmin etmiyordum ama sen biliyorsun ya.. :)

birşey sorucaktım unuttum clana np bağış için lvl kontrolünü yaptırabilirmisin acaba ? çünkü yaptırmazsan 1 lvl charlar 600 np bağışlayarak sürekli bu şekilde charları clana alıp np bağışlanıp tekrar çıkartılabilir umarım ne demek istediğimi anladın veya minumum NP bağış oranı 5000NP gibi ayarlama olasılığı mümkünmü ?

birşey sorucaktım unuttum clana np bağış için lvl kontrolünü yaptırabilirmisin acaba ? çünkü yaptırmazsan 1 lvl charlar 600 np bağışlayarak sürekli bu şekilde charları clana alıp np bağışlanıp tekrar çıkartılabilir umarım ne demek istediğimi anladın veya minumum NP bağış oranı 5000NP gibi ayarlama olasılığı mümkünmü ?
1 leveler bağışlıyo çünkü adamı aldı bağışlayınca clanda kalmıyo np adam eğer çıkarsa clandan siliniyo + %30 u geri gidiyo adama :D yani g1 olcam diye 36 tane 1 level alsa ne olcak :D onun yerine .php de bağışlarken np seçiliyor onu minimum 1k yaparsın 1 level çara gidipde np kasmaya ugraşmaz :D

1 leveler bağışlıyo çünkü adamı aldı bağışlayınca clanda kalmıyo np adam eğer çıkarsa clandan siliniyo + %30 u geri gidiyo adama :D yani g1 olcam diye 36 tane 1 level alsa ne olcak :D onun yerine .php de bağışlarken np seçiliyor onu minimum 1k yaparsın 1 level çara gidipde np kasmaya ugraşmaz :D

anladım güzel program tebrikler.

Rank_Knights prosedürünü eklerken şöyle bir hata alıyorum.Bunun çözümü nedir yardım edermisin.

An explicit value for the identity column in table 'KNIGHTS_RATING' can only be specified when a column list is used and IDENTITY_INSERT is ON.

Hata Satırı:

INSERT INTO KNIGHTS_RATING SELECT IDNum, IDName, Donate FROM KNIGHTS ORDER BY Points DESC

Son düzenleme:

Rank_Knights prosedürünü eklerken şöyle bir hata alıyorum.Bunun çözümü nedir yardım edermisin.

An explicit value for the identity column in table 'KNIGHTS_RATING' can only be specified when a column list is used and IDENTITY_INSERT is ON.

Hata Satırı:

INSERT INTO KNIGHTS_RATING SELECT IDNum, IDName, Donate FROM KNIGHTS ORDER BY Points DESC

Knight's Tablosuna Verdiğim Donate Columunu Eklimi. Sanırım Ekli Değil.

o ekli prosedürde bir düzenleme yaptım. Prosedürleri başarıyla ekledim.Np bağış yapmayı denedim bu sefer program hata verdi.

http://i1106.hizliresim.com/2021/6/19/9331.png
presedürde değişiklik yaptıgın için patlaşmış exe orjinal bir şekilde ekle sorun çıkarmıyor.

Geri
Üst Alt