Otomatik Server Dosyaları Kurucu (Filezilla+AppServ+Map Dosyaları+SOACS+S.Files vb..)

Konu Yazar

67Anılcan67

Member
Eki
710
0
Cevap: Otomatik Server Dosyaları Kurucu (Filezilla+AppServ+Map Dosyaları+SOACS+S.File

Arkadaşlar bu program sayesinde server dosyalarına çok kolay birşekilde sahip olacaksınız. Programı indirdikten sonra masaüstüne çıkartınız. "ExServer" klasöründe tüm dosyaların geldiğini göreceksiniz. "Serverınızı Açınız" klasöründeki kısayollar tüm bilgisayalarları desteklemeyebilir o yüzden siz tekrardan kısayollar oluşturunuz.

Peki neler var içinde?
- Server dosyaları full (Ebenezer,AIServer,Login Server,Aujard,İtem Manager)
- SOACS v7 server files ve client patch
- Firewall (IPFW)
- ExFirewallv3
- Gerekli Editörler (Exp Editör,İnvertory Editör,User Editör,Skill Editör)
- AVCI Editor Paketi (Full)
- Map dosyaları
- Savage Database v3 + Özellikler Listesi
- ExKOPanel v5a (Sorunsuz)
- AppServ Setup
- Filezillla Setup
Ve işinize yarayacak dosyalar...
Bu programı vps serverlara kurulum yaparken pratik oluyor diye kullanıyordum :^^:

Download / İndir :
Kod:
2shared - download ExServer_KOPvPForum.exe
4shared.com - ücretsiz dosya payla??m? ve depolama
Hotfile.com: One click file hosting
Download ExServer_KOPvPForum.exe from Sendspace.com - send big files the easy way
4 Alternatif Link :-:

+ReP Please!

NoT:Alıntıdır.

1 39 minutes dakika sonra eklenen:

++++++++++

Son düzenleme:
Cevap: Otomatik Server Dosyaları Kurucu (Filezilla+AppServ+Map Dosyaları+SOACS+S.File

55 Kişi Konuya Bakmış Ama Yorum Yapan Yok.

kardes serverimde ufak bı sorun var yardım edermsın?

neymiş Sorun???

hocam benim sorunum var yardım edicekmsın msn gelmıyorsun gelcekseb verım [email protected] fttp open hata verıyor patch atmıyor onun dısında suanda sorun yok

Geri
Üst Alt