Oto - Ban Polisi v1.0 [ Dupe Check - Ban ]

Konu Yazar

TrayhopeR

www.trayhoper.net
May
2,830
62
Gayet basit ^^ Bağlantıyı yaptıktan sonra dupeciler listede gozukuyor.Türk halkının öfkesini bilerek program ban kayıtlarını kayit.ini de tutuyor.Biri gelip size "Neden banlandım ? " dediği zaman en azından bir kanıt bulunabilir elinizde :)

[ Ban Tarihi ]
Karakter Adı = Dupe Item

şeklinde kaydediliyor.Biri neden banlandım diye sorarsa elinizin altında bulunsun diye yaptım :D

Bağlantıyı yapamayanlar Inventory Editor konumdaki guide da bağlantı bölümünü okusunlar ..

Her zamanki gibi önce yukle.bat ı çalıştırıyorsunuz.Kusura bakmayın bu yukle.bat ı sonraki projelerde kaldıracağım sadece exe olacak :)

Teşekkürler - Trayhoper
74790666zl7.jpg

50909355jl7.jpg

: DOWNLOAD :
Otoban Polisi.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
RapidShare Webhosting + Webspace

Son düzenleme:
Cevap: Oto - Ban Polisi v1.0 [ Dupe Check - Ban ]

Private Server'larda devrim olucak bence bu :) Süpersin yine :)

Trayhoper paylaşımlarına bayılıorum supersın :)

gokhan ın tablesindekilerimi banlıyor ?

bende o tam calısmıyor nasıl yapabilirim onu bastan :S dupe yapıyorum serverimde fakat ismim cıkmıyor :D

ben daha denemedım ama fark ettımde konu acılır acılmaz 10 dk sonra frmtr de yayınlanmış bu kadar hıza da pes dıorm adamın virgülüne kadar alıntı yapılmış :S

Cok Tskler :)
Yaptin Gene Yapcagini xP

Her Zamanki Gibi Çok İyisin Tray Teşekkürler :)

şimdi programı yazarken sağ alttaki boşluk bölümüne acc bilgilerini yazdıracaktım.fakat banlanan karakterin account_char tablosunda charid1 demi 2 demi yoksa 3 demi olduğunu anlamak için ir sistem yaptım.güzel çalışıyordu fakat sonra gereksiz olduğunu düşünüp sildim.sanırım tamamen silememişim çünkü karakter üstüne tıklayınca işleyen ten kod oynu :haha:

tıklamayıverin sizde sadece temizlik yeter :D

Geri
Üst Alt