MYKO Optimum MYKO | v1299 | HELIOS | New Events | Uzun soluklu bir maceraya hazır mısınız?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan New Game
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

New Game

Member
Mar
38
0
lkpQLb.png

Yepyeni bir macerada sizler de bizim yanımızda yer almak istiyorsanız, merak etmeyin!
Çok yakında.

Tüm bilgi ve duyuruları facebook sayfamızdan bizimle iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

Kısaca bilgi verelim;

* Old weapon style (raptor, hell breaker gibi silahlar eski görünümünde olacaklar. +7 yaptıktan sonra power up store üzerinden ücretsiz olarak kağıdını alıp yeni görünüme geçirebilirsiniz.)

* Breth & Piana haritaları. Eski tatları size yaşatacak olan haritalar elbette bir kısmınız için bilinmeyen map olabilir fakat size bu konuda da hizmet sağlayarak map rehberimizi hazırladık. Bu sayede hangi mob nerede görebileceksiniz.

* Drop oranlarımız kesinlikle oyuncuları sıkmayacak şekilde ayarlı olup, tamamen düzenli bir şekilde moblara dağıtılmıştır.

Peki bizim diğer sunuculardan farkımız nedir ve neden bizi seçmelisiniz? :

Unique Notice sistemi ile siz veya bir başkası herhangi bir bosstan unique takı düşürdüğünde alttan otomatik olarak notice geçer.
Örnek olarak ; TEST nickli karakter Harpy Queen kesip Cleric Earring düşürdü ise aşağıdan TEST obtained Cleric Earring diye oto notice geçecektir.
Bu sistem myko serverlar içerisinde yalnızca bizde bulunmaktadır. İLK kez.

+7 item geçirdiğinizde aynı şekilde oto notice geçecek ve +7 basıldığını nick ile bildirecektir.

Saymalı görevler ile MYKO serüvenine ayrı bir heyecan katacağız. Bunun yanında CZ Kill görevleri gibi görevlerimiz olacak.
Örneğin ; CZ Kill görevinde 300 kişiyi kestiğiniz taktirde size hediye olarak 1000 KC otomatik şekilde gelecektir.

Çok merak edilen ve yakınılan konulardan birisi ise Transformation Scroll.
Evet, sizler Optimum MYKO sunucunda TS kağıdınızı rahatlıkla kullanabileceksiniz.

Daha fazlası için bizi takip edin.

Facebook :
fb.com/optimummyko

Tıklanabilir => http://facebook.com/optimummyko

ÖNEMLİ !

Konuya ilişkin zarari yorumlar yapan Can Sara adlı şahsın oyunumuzla hiçbir alakası bulunmayıp, kendisinin "GM" olmak istemesi üzerine GM ekibimizin dolu olduğuna istinaden cevap aldıktan sonra, çocukça bir işe girişmiş ve tehditler savurarak oyunumuzu sabote edeceğini bildirmiştir. Ancak söz bahsi işlem gerçekleştirilemeyecek olup, şahıs hakkında bilişim suçlarına mail ve artı olarak dilekçe verilmiş, hakkında suç duyurusu ile mahkeme kararı çıkarılmıştır.

Aşağıdaki yorumlarda çektiği video içerikleri tamamen kandırmaca niteliğinde olup, sunucumuzun ilk iki günü olan deneme aşamasında çekilmiştir.
Bu deneme süresince anti cheat kapalı olduğundan kendisi bu denli bir girişimde bulunabilmiştir.

Kendisine başarılar.

Son düzenleme:
ip adresileri giriş yapın D 95.173.169.20
işte madator düzenlemiş işte :D arkadaşlar size bug ve saldrıcam hic girmeyin işte video bug
ve 21 gb dagıtcam bu sw oynamayn saldırı yapcam ztn start gelmez panel acılmaz

Son düzenleme:
saldırı yapcma ve bugları sw bi ton bug war girme zamanına yazık D: ip adresileri giriş yapın D 95.173.169.20

Son düzenleme:
ip adresileri giriş yapın D 95.173.169.20

işte sw acıkları hic girme zamanına yazık dostum saldırıda alıyor ve saldırcam bilginiz olsun .

Son düzenleme:
Beyler Cansara isimli şahıs birçok konuya bu şekilde yorumlar atıyor.Kendisi ve yandaşları diye tabir edebileceğimiz birçok insan var ve gerçekten para kazanamadığı insanlara zarar veriyor.Bende serveri tanıyorum ve biliyorum.Kimseyi illa gelip oynaması için ikna edecek halleri yok adamlar çalışıyorlar.Bildiğim kadarıyla yakın zamanda betaları açılacak o zamanda girip oynayacağım ve bulduğum bugları bildireceğim fixlemeleri için.Şuana kadar birçok myko serverda oynadım.Fakat ciddi anlamda insan gibi cevap veren ve anlayışlı davranan bir ekibi var Optimum Mykonun.Skype üzerinden konuştum ve daha önce tanıştığım myko serverlardaki arkadaşlarımı da buraya getireceğim.

Sonuçta burası Türkiye kimse kimsenin başarısın çekemez ve saldırı her serverde olacak bir durum.Bunların en başında da Yourko geliyor.Herkese saldırı yaparak kendilerine user sağlamak istiyorlar ama orada da oynayan insanlar var en fazla 1 hafta sonrasındaki paragöz hareketleriyle zaten insanları kaçırıyor.Ben şahsım adına girip oynamayı düşünüyorum ve iyi bir server olacağını düşünüyorum.Diyeceksiniz ki bu herif ne alaka bunları söylüyor ben yaklaşık 3 senedir başka serverlarda oynadım.Para verdim bazılarına bazılarına vermedim ama bu serverde emekle bile bir yere gelebilecek bir kapasite görüyorum.Tabiki para yatırdığınız zaman önde olacaksınız ama buradaki fark uçurum yaratacak kadar olmayacak bence.En basiti geçen gün oynadığım Old-Game denen myko serverde 10Bin KC ye oto master açılıyor.Herşeyi anlarım eyvallah premium trina kc falan filan da oto master ne demek arkadaşlar mykoda.Hem de kc ile alıcaksın hemen açıcaksın.Yok yani ben gerçekten başarılı bir server olacağını düşünüyorum ve officalı sabırsızlıkla bekliyorum.Betada da tester olarak çalışacam bunu da yönetimdeki arkadaşlar görsün gerekirse skype üzerinden gerekirse siteleri üzerinden bug bildirimi yapacağım.
Herkese iyi oyunlar..

servara start gelirse girip oymarsın dostum bnm :D 21 gb dagıtcam gel sanada werim koxp dagıtcam werim D: uzaktan vurma dagıtcam verim sonrada saldırcam start gitcek D: ztn user kalmıycak kısaca

Tamam elinden geleni ardına koyma o zaman it ürür kervan yürür diye bi laf var bilader bildin mi ondan derdim sana da daha doğru düzgün yazmayı bile beceremiyorsun nerden anlayacaksın benim söylediklerimi boşver :)

ip adresleri maların D: ip adresileri giriş yapın D 95.173.169.20
kj8bBm.gif

Yepyeni bir macerada sizler de bizim yanımızda yer almak istiyorsanız, merak etmeyin!
Çok yakında.

Tüm bilgi ve duyuruları facebook sayfamızdan bizimle iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

Kısaca bilgi verelim;

* Old weapon style (raptor, hell breaker gibi silahlar eski görünümünde olacaklar. +7 yaptıktan sonra power up store üzerinden ücretsiz olarak kağıdını alıp yeni görünüme geçirebilirsiniz.)

* Breth & Piana haritaları. Eski tatları size yaşatacak olan haritalar elbette bir kısmınız için bilinmeyen map olabilir fakat size bu konuda da hizmet sağlayarak map rehberimizi hazırladık. Bu sayede hangi mob nerede görebileceksiniz.

* Drop oranlarımız kesinlikle oyuncuları sıkmayacak şekilde ayarlı olup, tamamen düzenli bir şekilde moblara dağıtılmıştır.

Peki bizim diğer sunuculardan farkımız nedir ve neden bizi seçmelisiniz? :

Unique Notice sistemi ile siz veya bir başkası herhangi bir bosstan unique takı düşürdüğünde alttan otomatik olarak notice geçer.
Örnek olarak ; TEST nickli karakter Harpy Queen kesip Cleric Earring düşürdü ise aşağıdan TEST obtained Cleric Earring diye oto notice geçecektir.
Bu sistem myko serverlar içerisinde yalnızca bizde bulunmaktadır. İLK kez.

+7 item geçirdiğinizde aynı şekilde oto notice geçecek ve +7 basıldığını nick ile bildirecektir.

Saymalı görevler ile MYKO serüvenine ayrı bir heyecan katacağız. Bunun yanında CZ Kill görevleri gibi görevlerimiz olacak.
Örneğin ; CZ Kill görevinde 300 kişiyi kestiğiniz taktirde size hediye olarak 1000 KC otomatik şekilde gelecektir.

Çok merak edilen ve yakınılan konulardan birisi ise Transformation Scroll.
Evet, sizler Optimum MYKO sunucunda TS kağıdınızı rahatlıkla kullanabileceksiniz.

Daha fazlası için bizi takip edin.

Facebook :
fb.com/optimummyko

Tıklanabilir => http://facebook.com/optimummyko

Konuya ilişkin zarari yorumlar yapan Can Sara adlı şahsın oyunumuzla hiçbir alakası bulunmayıp, kendisinin "GM" olmak istemesi üzerine GM ekibimizin dolu olduğuna istinaden cevap aldıktan sonra, çocukça bir işe girişmiş ve tehditler savurarak oyunumuzu sabote edeceğini bildirmiştir. Ancak söz bahsi işlem gerçekleştirilemeyecek olup, şahıs hakkında bilişim suçlarına mail ve artı olarak dilekçe verilmiş, hakkında suç duyurusu ile mahkeme kararı çıkarılmıştır.

Kendisine başarılar.

can sara kardeşiminde dediyi gibi bunların sw hic bos bosuna girmeyin bbtos saldırı ile yerle bir olcaktır start yüzüne muhtac olmayın sizde :D siz bilirsiniz

can sara kardeşiminde dediyi gibi bunların sw hic bos bosuna girmeyin bbtos saldırı ile yerle bir olcaktır start yüzüne muhtac olmayın sizde :D siz bilirsiniz

BBTOS ? Sen kafayı yemişsin sizin yaptığınız şuan sadece sabotajdır. Haksız yere bu server'a verilen emeği hiçe sayıp kendi eğlenceniz için milleti zarara sokmaktır.Çocukca davranışlar yaptığınız sürece forum içerisinde imza toplanıp IP Ban ile forumdan uzaklaştırılmanız için yetkililere dilekçe gönderilcektir.

Hiçbir mykoda olmayan item düşürünce allta yazması demişsin de,ben hangi mykoda oynasam düşürdüğün unique item anaos ediliyo :D

Geri
Üst Alt