Konu Yazar
ZuperTeleporT
New Member
- Ocak
- 2
- 0
Arkadaşlar Merhaba, Öncelikle Konuyu doğru yere actıgım konusunda emin değilim fakat forumda aramalarım sonucu ne bu konuda bir destek konusu nede bir forum kategorisine rastladim gormemişte olabilirim, eğer yanlış yere actıysam gerekli yere tasınmasını rica ediyorum. arkadaşlar sorunum şudur; Knight Online PvP Alanında her turlu clienti denedim bu konu hakkında sorunum su Arkadaşlar farklı serverlarada denedim durum şoyle patch tıkır tıkır atiyor bazen kasiyor ama genelde duzgun bir sekilde atiyor onda sorun yok ancak starta tıkladıgımda ekrana oyun gelmiyor işin garibi gorev yoneticisinde '' KnightOnline.exe '' diye gorunuyor oyun yani işlemde ama ekranda oyun yok. Bilgisayarımdan kaynaklı bir sorun oldugunu dusundumde arastırdım yok bilgi vermek gerekirse işlemcim 4.2 Ghz Ekran Kartı Nvidia 2GB Ram Kingston 4 gb Önceden girebiliyordum fakat sonradan ne oldu anlayamadim bir suru client denedim bir suru server ipsi denedim belki server yada clientte sorun vardır diye ama tukendi bende secenekler eger sizin bu konuda bilgileriniz ve yardım konunuz varsa benımle paylasirsaniz mutlu olurum tesekkurlerimi sunar, keyifli forumlar dilerim.