MYKO OldSchoolKO: Eragon yeniden doğuyor! 5 HAZİRAN'DA (Resmi olarak)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Professor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Professor

Member
Ara
133
6
Merhaba Oldschoolers,

Max_zpsosj2c8fe.png

Eragon harika bir sunucu ama ne yazıkki bir takım problemler oluştu ve bunları çözerken beklenmeyen sorunlara yol açtı(rollback) bir çok oyuncu hayal kırıklığına uğradı ve oyunu bıraktı. Sizleri anlıyoruz ve özür diliyoruz fakat alınan önlemler problemlerin üstesinden gelebilmemiz için tek yoldu, zor kararlar almak zorunda kaldık ve herşey bu şekilde gelişti.

Bu yüzden sizler için en uygun seçeneğe karar vermeye çalıştık: Eragon'u bütün eksiklikleri gidererek ve bahsedeceğimiz telafilerle sıfırlayıp tekrar açacağız:

- Bağışçılar için: Bütün KC'leriniz geri verilecek.

Orjinal Eragonda oynayan eski oyuncular için:

- Eğer 65 level'a ulaştıysanız, 3 gün Silver premium kazanacaksınız.
- Eğer 68 level'a ulaştıysanız, yukarıdaki hediyeyi ve PK scrollar kazanacaksınız (1500 HP, 300 AC, SW, AP)
- Eğer 70 level'a ulaştıysanız, yukarıda bahsettiğimiz tüm hediyeleri ve üzerine bir adet Trina's Piece kazanacaksınız.

- Yeni hesaplar için, 3 gün Bronze Premium!

Varolan bugları düzeltmeye ve yeni patchler üzerinde çalışmaya başladık bile bu sayede herkesin Eragon'un tadını barışla çıkarabileceği yeni bir evimiz olacak!

Yeniden açılma tarihi Haziran ayının 4'ü olacak.

Multiple_Promotion_OSKO_zpsztqgwblm.jpg
OldSchoolKO Staff

[/FONT][/SIZE][/B]

Son düzenleme:
Cevap: Yeni bir dunya aciliyor: KRONOS,yeni etkinlikler(OldSchoolKO) 15 aralik

Way bee bekliyoruz o zaman.

Titan ve Destan da Aradıgını buLamayan ve etrafda myko oLmamasını ve oldschoolko nun 2021 dan beri süren tecrübesini de hesaplarsak cok güsel bi sw oLucak muhtemel açılısda 2000+ user bekleniyor

Sonunda yahu :) Her zaman ki gibi "Chivalry Clanı" olarak human tarafında yerimizi alacağız. Şimdiden herkese başarılar.. ZuZu // Emre

umarız beklentileri karşılar KaJu olarak buradaym

osko akar ya hele şükür geldi mykomuz go xxd

----------------

Son düzenleme:

arkadaşlar 15 aralıkta bende serverda başlıcam vent ts hepsi mevcut her karakteri oynayabilirim warrior tercihimdir. team arıyorum ama öyle lafta değil özde 8 kişide olsak ayrılmak yok...

http://www.facebook.com/burak.2692.61

Cok Guzel Yapım Oldugu Icın Bu Serverdeyım.. Insallah HestiaNetwork Gıbı Oto g1 ve Oto Pelerın Olmaz...

Ben Burdayım ( Wıncenz0 )

15 Aralık'da inşallah Bende ordayim şimdi'den hayırlı ugurlı oLsun .

:@:( TuborgBear ):rock:

OldSchoolers,

Gerçeği söylemek gerekirse gerçekten çok zor bir hafta oldu,Şimdiye kadar bu seçenekleri araştırmak için personel arasında 3 tane görüşme yaptık,bütün fikir ve görüşleri dikkate alarak bütün bu bilgilere dayanan en iyi kararı alıyoruz,Biliyoruz ki kararımız kesinlikle %100 herkesi memnun etmeyecek,.Bunun, bu serverda ne olursa olsun en iyi oyun tecrübesini sağlamak olan ana hedefimiz doğrultusunda olduğuna inanıyoruz.Bu hedef doğrultusunda ne uyuduk ne iyi yemek yiyebildik,mers kız arkadaşıyla 3 defa tartıştı,eve gidip dikkatimi dağıtmak yerine ofisimde kalmaya karar verdim,ayrıca futaba ve tomcat’te zor zamanlar yaşadı.

Benim fikrim , dünyanın sonu her insan için öldüğü gündür,her insanın dini ve hareketleri onu ayrı bir dünyaya götürür,bu yüzden Mayaların öngörülerine hiçbir şekilde inanmıyorum,bununla birlikte kararımızı hep beraber açıklıyoruz:

mayasf.png

Bizimle birlikte kalın,desteğiniz bize ddos saldırılarına karşı dayanma gücünü veriyor,karşılaştırıldığında usko bile yeni server açtığında bu tür saldırıları alıyor ve hemen hemen benzer saldırılar,biz bunlarla savaşabiliyoruz çünkü sadakat ve desteğiniz bize savaşma gücünü veriyor,Sıfırlama konusunda kararı almak çok zordu,şimdi bu karardan sonra size tek sorduğumuz desteğinize devam etmenizdir.

Bu kararın parayla ilgili olmadığını biliyorsunuz,Şimdiye kadar bizim tarafımızdan parayla satılan hiç unique item gördüğünz mü ? Buna ek olarak LOVE146 gibi LÖSEV gibi sosyal yardım kuruluşlarını desteklediğimizi biliyormuydunuz ? Bunları mümkün kılan sizin bağışlarınız,Biz her zaman en doğru yolu izledik,rüşvetten uzak,en iyi yol en zor olanını takip etmektir zaten,Yani 2 senedir kredibilitemizi oluşturduk ve herkes tarafından sabit ve güvenli olarak bilinen insanların personeline güvendiği bir serverdır burası.Bizim işimize güveniyorsunuz ve bizde size saygı duyuyoruz.

Sizin bütün önerilerinizi okuduk,çoğu sıfırlama için yapılmış ve bunların hepsine değer veriyoruz çünkü bunlar Kronos’u tekrar daha iyi bir şekilde yaratmaya yardım ediyor.

-Kc alımı yapan bütün kişilerin aldıkları miktar kronos’u tekrar açtığımızda hesabınıza yüklenecek
-High Class item ve unique’lerin düşme oranı daha zor olacak
-Upgrade oranı daha zor olacak
-Exp daha zor olacak
-KNIGHT görevini yapmak için lvl sınırı 58 olacak
-Bildirilen birçok bug düzeltilecek
-Kronos 2’de Ardream olacak
-İstek üzerine Kronos 2’de de BDW,Bifrost,Savaşlar vs. olacak
-BUS daha sık düşecek ve fazla yaratığa eklenecek,Uruklar,Blood Seekerler
-Lvl 62 cap’ten başlayıp 1 hafta sonra 65 gelecek

*Master görevini başlangıçta açamayız çünkü çok organize olan kişiler(onları suçlayamayız) daha az organize olanlara göre çok büyük bir avantaj sağlayacak ve birçok insan kızıp en kolay seçimi yapacak : oyunu terk et

En önemli parça ise herkes için aynı farm,lvl,dragon sembolu,aynı itemleri kazanma şansına sahip olacaksınız.Zayıf kalıp güçlü olanların daha güçlü olmasını izlemek hiç eğlenceli değil.

*Ek bilgi olarak kronosta ki birkaç istatistiği görmenizi istiyorum:

Kronosta 4000 hesap açıldı,sadece 600 hesap 62 lvl oldu(çok aktif olanlar)
1500 hesap 51-61 lvl arası(bunlar zaman zaman oynayanlar)
1900 hesap 1-50 arası(%95’i zaten oyunu bırakanlar)

Sonuçta,bu kadar kolay exp oranına rağmen %15 civarı insan 62 lvl oldu(görev yaparak yada yapmayarak)Anlamı şu ki %85 insan 62 lvl olamadı,bence bunu bir düşünün.

Hepinize bu kararı bu kadar beklediğiniz için çok teşekkür ederiz ve gecikme için özürlerimizi iletiriz ancak lütfen anlayışlı olun,Şimdiye kadar aldığımız en zor karardı,şimdi bütün bu günlerde resmi açılıştan önce yeni oranların nasıl çalıştığınızı görmemiz için umarım bize yardım edersiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Öncelikle saygılar...
Oldschholko nun açılısına üzülsek mi sevinsekmi malisef bilememekteyiz....Suan en iyi myko olduğunuz konusunda kimsenin herhangi bir şüphesi yok (en azından bize göre ) lakin cypherda yaptığınız bir çok yanlısın burdada devam ettireceksiniz şimdiden almıyalım saol çünkü orda defalarca, insanların emkleri ile oynadınız belki item kaybetmedik ama olan iteminde emeğinde pek bir gecerliliği kalmadı bir gecedeemekleri 0 ladınız herhangi bir anket falanda yapmadınız bizdedik oldu dediniz üstüne hatanızı söylediğimizde forumdan konularımızı kitlediniz ve user kaybettiniz user kaybettikce servarda kalan userları iyice kale almadınız ve en sonunda eski servarla yeni servarı birleştirdiniz şimdi kronusu acıyosunuz aynı hataları burdada yapıp 2 gün sonra 3 servarı toptan birleştiririz hesaplarında iseniz gerçekten yazık emek verecek bukadar insana ... ben şahsen oynunuza herhangi bir ticari araç olarak görmedim zaten ticari hedeflerim olsaydı pvp server yerine uskoda devameder ole veya böle item olarak bir garanti sözkonusu olurdu ... lakin ticari amaç taşımıyoruz diye de emeklerimizle de oynamanın mantelitesi neydi veya nedir? ayrıca herkez bir Teamle oyuna başlamıyor bu açtığınız servarda da teamsiz bir çok arkadaşımız olacak solo oynacak olan kişileri de biraz dikkate alın lütfen en azından harbi samimiyseniz isilondan büyük uniqleri ;kaldırın bowl dönmenin est dönmenin bir gayesi olsun !!! iki günde servarı iron setli oyuncularla dolduruyorsunuz team olduğu için adam zaten sağlam seti de aldığı zaman adam undying oluyor .... sonra ne solo user kalıyor ne ufak tefek kendi aralarında kurulmus clanlar ... ;Kimse bu oyuna büyük clanların şamar olanı olmak için oyuna başlamaz veya pk atacaksa zaten cok kral pk servarlar var orda en kral pk sını atar adam kestiği bossdan aldığı drobun bir değeri olmalı ve ikigün sonra 0 lanmamalı ben kimsede iron set olamsın demiyorum olmalıda ama bu bir isilona endekslenmemeli Talosu da Tk sında Sq suda atmalı veya hiç atmamalı .... Şimdi bir çok arkadaş belki isilon muhabbetinde bana karşı cıkcaktır ama durum ortada maksimum 6 ay sürüyor bir servar sebebi ide gayet net itemli ile itemsiz arasında uçurumlar oluşması.... sonra user kaybediyorsunuz ve hemen ticari kaygılarınız ön plana cıkıyor ve durumlar gayet net açık uzun yazdım oldschoolkoyuda kötüleme gibi bir amaçımda yok ;... lakin bu şekilde olucaksa hiç başlamayalım xcypherdan devam edin milletin ahını almayın boşu boşuna ....İstanbul Team adına Thruder/Mehmet

Son düzenleme:

Sonunda beklenen server geldi, teşekkürler OSKO.

Bizde sağlam ve az ekibimizle karus tarafında olacağız başarılar. <> Matthew & GuardOfMatthew

ulaşım: [email protected]

Şimdiden beklemeye başladık :) Oyuna 2 yıl aradan sonra tekrardan başlamaya karar verdik :)) İnş güzel eğlenceli server olur :)
Hestia'dan gelenler olucaktır tanıyanlar olucaktır :D (EraG0N) OldSchoolKo yeni nick meinkampf olucak eskisi gibi :)

clientin linkini atarmısınız ve .. herkez hestia fln bişeyler diyo suanda acık olan serverlermı var varsa wepsitesi hangisi
oyunun client linkini paylasırsanız sevinirim server hayırlı olsun

Gerçekten video güzel olmuş :)

4 Gözle beklediğimiz server sonunda açılıyor eminimki 3000 user ve fazlasını hak eden bir server kesinlikle başlıyoruz cashlerimizi fulleyip.

Okulu bırakıp buna başlıcam panpa. Yoğurt Ko dan sonra iyi olucak bu server

Birisi şu oyunun clientini atabılırmı acık serverlermı var suan sw aktifmi
panel hangisi arkadas adonis falan filan yazıyonuz birisi acıklama yapsın şu sordugum soruya zor bişey değil ?

FeeITheRusH clan ı olarak ,[Karus] Melee Team Başlayacağız

Katılmak İsteyen Arkadaslar

[email protected]

Msn Adresine Mail Bıraksınlar

Ben Team Lideriyim ismim Okan Yas 22Team Suan 10 kisidir.Sonradan gelen arkadaslar çekinmesin item vb. konularda kesinlikle ayrım yoktur.Çok eğleneceğiniz samimi bir ortam, oyunda iyi olduğumuz gibi muhabbetimizde koyudur =)Diğer oyn içi konuları vent'e gelen arkadaslarla birebir konusuruz simdiden hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt