M Konu Yazar mrsleke33 Member Eki 48 0 3 Şub 2012 #1 sw kurdum id sifre yazınca bu hatayı alıyorum neyden olablir acaba ? No Such Registered ID Hatası Cozumlu lazım acilll
sw kurdum id sifre yazınca bu hatayı alıyorum neyden olablir acaba ? No Such Registered ID Hatası Cozumlu lazım acilll
BoobSwaGGeR Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 35 0 3 Şub 2012 #2 Cevap: No Such Registered ID Hatası Cozumlu lazım acilll Öncelikle Sorununuz 3 şeyden kaynaklanıyor olabilri server fileslar,database,exeler --> görmeden bunları söyleyebilirim. Önce Temiz mapli bir files indir buradan : :: Başlık görüntüleniyor - SwaGGeR [Server Files] - [1299] - [Saldırısız Sorunsuz] Daha Sonra Bu fileslar için exe lazım Burdan Sorunsuz exeleri indir: Get KnightOnline.rar on Wupload.com Daha sonra temiz bi denemelik database lazım al onuda burdan indir : İnTeL-Q Mage Database » Ko-Arşiv | Knight Online En Büyük Tek Arşivi [Kopanel-Database-Server Files-Client-Program-Prosedür](Private Server) Sorununuza inşahllah merhem olmuşdur
Cevap: No Such Registered ID Hatası Cozumlu lazım acilll Öncelikle Sorununuz 3 şeyden kaynaklanıyor olabilri server fileslar,database,exeler --> görmeden bunları söyleyebilirim. Önce Temiz mapli bir files indir buradan : :: Başlık görüntüleniyor - SwaGGeR [Server Files] - [1299] - [Saldırısız Sorunsuz] Daha Sonra Bu fileslar için exe lazım Burdan Sorunsuz exeleri indir: Get KnightOnline.rar on Wupload.com Daha sonra temiz bi denemelik database lazım al onuda burdan indir : İnTeL-Q Mage Database » Ko-Arşiv | Knight Online En Büyük Tek Arşivi [Kopanel-Database-Server Files-Client-Program-Prosedür](Private Server) Sorununuza inşahllah merhem olmuşdur