NirvanaKe,LuxusKo,RapKo Serverimi Kapattım. Ve Databasemı Paylasıyorum !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan polat_kv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

polat_kv

Member
Haz
55
0
Başlıktada Yazdıgı Gıbı Serverımı Kapattım Arkadaslar En Cok Hıt Topluyan Server Olan LuxusKo. Ko Cucede Sadece 1 Gunde Bırıncı Olan Serverın Db Sını En Son Gelısmelerle Sızlere Sunuyorum... Ronark Land Base Ve BDW Sı Yoktur. Onları Alcak PoyrazBılısım Calmıstır. Onunda Hesabı Gorulecektır.

Gereklı Bılgılerı Bılıyorsunuz Full Usko Db Zor Sw Dır. Usko Moradon Vardır Arenası Chaos War Nereıds Island Vb.. Zoneslerle Zevklı Bır Server'ın Db Sıydı. Artık Paylaşıyorum...

Buyrun Buda LuxusKo NirvanaKE Database Patch Ve AISERVER-EBENEZER Mapli Dosyamız

Hayırlı Olsun Arkadaşlar Her Hakkı NirvanaKe Ortakları Ve Benim Üzerimdedir. Alıntı Yaparken İsimlerimizi Geçerseniz Sevinirim.!

Cevap: NirvanaKe,LuxusKo,RapKo Serverimi Kapattım. Ve Databasemı Paylasıyorum !!!

Ark Dunyanın En ıyı Db Sını Paylasmıs Ama Bdw Ve Ronark Land Base Olsa Iyı Olucakmıs NirvanaKe : Msn eklersen Mutlu Olurum : [email protected]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: NirvanaKe,LuxusKo,RapKo Serverimi Kapattım. Ve Databasemı Paylasıyorum !!!

Daha 8 Mesajın Var Direk Virus Akar İndirmeyin Diyorsun Dur Bari SS Çekeyimde Virüs Olmadığını Gör :)

Paylaştıgın Exe ! Winrar değil canım benım bu bir şüphe uyandırır. 2.olarak online taratma sitelerne bir tarattir istersen

yhaw polat bırak bole ezıklerle ugrasma xD ezık adı ustu :D Ustune Basmıslar Ezılmıs Ezık xD

nq1x54.jpg

Al Kardeşim.!

Paylaştıgın Exe ! Winrar değil canım benım bu bir şüphe uyandırır. 2.olarak online taratma sitelerne bir tarattir istersen

olum ..... exe adı ustu knightonline exelerınde vırus olucak ona bakarsan usko warrock onlardda vırus var ıstemıosan ındırme

Exe Yapmamın Sebebı Kendılıgınden Cıkartılan Arsıv Olması ;) Herkez Rar'a Kafa Basamaz... Ve Exede Daha Cok Sıkıstırma Oldugu Icın Exe Yapıyorum He Sen Inanmıyorsan Indırme Kardesım Sen Yokken Burda Benım Serverım Vardı Sen Yokkken Ben Vardım Eskılerden Kımseyede Indırme Zorunlulugu Vermıyorum!

tesekkurler eline sağlık ;)

konu guncel yorumları beklıyoruz

Güzel Server Hiç Nedim Server Hiç Duymadım Ama Ronark Felan Sorun Deyil Onları Biz Ekleriz .... Güzel Db ama İndircem

Adım Serdar.. Arkadaşlar Polat Değildir. Kurtlar Vadisi Tutkunlugum Yuzunden Boyle Yazmıştım. Ronark Land Base Falan Herbıseyı Vardı Fakat. POYRAZBILISIM'IN EMEKLERIMI CALMASIYLA GITMISTIR...

Bu Serverda Ekdieen On ken Oynadım Süper Ötesi Server SAğalm Canım:)

Bu Serverda Ekdieen On ken Oynadım Süper Ötesi Server SAğalm Canım:)

Eyw. Kardeşim Böyle Yorumlara Canım Feda... Evet Eskiden Süper Serverdi Ama Para Yetişmedi Ve Bazılarının Attıkları Kazıklar Sonucu Böyle Oldu... Umarım DataBase İşinize Yarar :)

İndirdim Trojan Buldu -_-

trojen buldu dıyosunda... nıe 1 sende buldu trojenı ? ve neden benım taramalarımda bısey yok :) bır kere ıcınde exe lık bısey yok ... ıcınde vırus ıceren dosya ısa KNİGHTONLİNE.EXE Dir... ODA SOACS'IN EXESİDİR... BENİM BOYUNDURLUGUMDA DEGIL!

Geri
Üst Alt