Nickinizi Nasıl Uydurdunuz ? (gir gir gir)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozoCozo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

ozoCozo

New Member
Kalemi Kırıldı!
May
1,239
38
Çok merak ederim,genelde arkadaşlarda bana sorar özal,ozocozo ne :D

Şimdi ben açıklıyacağım :D
ozo -> özal'ın takma hali :D
c -> soyadım ÇAPAR,internette ç olmadığı için C yazdım

sondaki ozo eklentiside en başa uyumlu olması için yazdım :D

Bu nicki 2004 yılında msn açarken bulmuştum ve ilk msn adresim [email protected] du,artık değil!..

ozoC -> ozoCozo .. x) yıllardır C büyüktü,insanlar ozocozo yazdıkları için bende küçük yapmaya başladım.Şimdide Ozocozo yazıyorlar tam deli oluyorm :D

ozoCozo4eveR

sizde açıklayın :D

Son düzenleme:
Cevap: Nickinizi Nasıl Uydurdunuz ? (gir gir gir)

ben 1998 yada 99 hatırlamıyom ozmandan beri jackalı kullanıyom nerden geldi oda bilmiyom heralde çakaldan etkilenmişim küçükken :D :haha: :haha:

karaer => soyadım
33=>mersının plaka kodu :)
karaer33 oldu :D:D

Eskiden DOD kullanırdım ancak 3 harf olması ve herkese anlamını açıklamaktan bıktığım için zamanında satın almış olduğum USKO'daki bir acc ismini kullanmaktayım. Eskiden her nickimin anlamını sorana Day of Defeat'in kısaltması derdim onlar da o ne derlerdi CS Modu derdim, anlamı ne derlerdi ben de küfür ederdim :D; bunların yaşanmaması için bu nicke geçtim artık soranlara anlamı yok diyorum :D

Tabii bu anlattıklarım bayağı eski olaylar :D

AKUMA = Şeytan Kısa Net :D

en kafiyeli benimki herhalde :D

Thales eski Yunanlı filozof, bilim adamı, siyaset adamı ve matematikçi :D

Eskiden Fresky kullanırdım oda bi ara uskoda char açıodum birden kalawyeye basmtık we freskiy çıktı biz fresky olarak kullandık sora bıraktım onu kendi adım

Atilla

5959 Tekirdağ plaka kodu ;)

Zigmu Bir Filmde 7 Kişilk Gruptaki 1 Kişinin İsmi Zigmu Denen Character Rap Müziği Dinler Dinledigi Müzikler ve Character Çok Hoşuma Gitti 2005 'den Beri Bu Nicki Kullanıyorum. Normalde Zikmu Diye Yazılır.

Son düzenleme:

ben salladım gitti :D hep bu ıd yı kulanıom

Benimde Selo0021dir Uskoda Bi Char wardı Asas Arktan almıştım onun ıd 0021ile bitiyordu bende selo0021 yaptım :)

Eskiden Çok Anlamsız Laf Kalabalığı Bir Nick Kullanırdım o Nickide Eski Foruma Kayıt Olurken Almıştım yaklaşık 1.5 sene önce eski forumda bir yarışma kazanınca nickimin çok anlamsız olduğunu düşündüm ve nickimi burningheart olrak değiştirdim ... anlamı ise yanık kalp

Diablo II İsminde Muhteşem Bir Oyunda Bir Character Özellikleri Büyücü İnsan Diriltme Falan İşte

Ordan Beri Bu Nicki Kullanırım Severim TheNecroStyLe Tamamen Kı...mdan atmadır :D

Furkan Diye Bir Arkadasımla PrivateServerlarda O Smoke Koymustu Bende JrSmoke Yapmıstım O Zamandan Bu Zaman Ole Gitti :D

bnmkıde aslında yektanın(JrSmoke) kısıne benzıo prıvate serverlardayken arkadasım DaZon1c koymustu bnde 4DaZon1c koydm ole qıdıyor.. ;)

Her sabah cnbc-e nickledeon kuşağında sponge bob square pant 'i izleri okula d.hane ye öyle giderdim.hatta bazen okula bu yüzden geç kaldığımda olurdu.Sonra birgün arkadaş geldi bir oyun buldum netten oynanıyo felan dedi.Bizde hemen getir cd bakalım.Account almamız 5 gün sürdü :D.Çünkü biz egames 'den alıyormuşuz asıl offical site knightonlineworld olduğunu yanlışlıkla öğrendik :D.oyuna girdik char açıcaz nick ne koysam baktım herkez oyunda 3-5 lvl olmuş ben ne koysam yanımda oturan kankam dedi sponge koy yok dedim çok kısa sonra spongeknight koy ooooo dedim oldu felan sonra forumda kullanmak için knight'ı attım The Sponge yerinede Da SpOnge koydum the=da

XReturnS

tamamen Counter Strike 1.5 De Takılırken Aklıma Gelmisti ;)

YEni BAsladıgımda NewName Nickinde Oynardım

sOnralarda gelistikce güzel nickler bulmaya calısırdım

bi ara Ölesine bisiler yazarken RetrunS buldum Sonra Gelistrdim XRetrunS oldu

sonrada bi ark dedi o öle olmaz yanlıs yazıosun

XReturnS Yaptım ;) uzun Bi Nick Anısı ;)

Hiçbişi Bulamadım Hep İsmimi Yazarım höhöhö :D

Geri
Üst Alt