Nesneler Alınıyor % 99 Da Donuyor

Konu Yazar

orjinalmanyaq

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ocak
350
0
Nesneler Alınıyor % 99 Da Donuyor

SOrunun Cozumunu BıLen warsa allah rızası Icın yardım.........

Cevap: Nesneler Alınıyor % 99 Da Donuyor

arkdaslar clientiniz yeniden silip yükleyin olmadı pcnize format atın eger ölede olmazsa [email protected] ejkeyin yardımcı oluyum

ya bi yürügit işine ya bölemi yardımcı olunur baska bir cözüm yolu olması lazım niye pcye format atalımki bilip bilmeden konusuyorsun

herkez sorun yaşıyorum demiş azda çözümünü veren olsa....

Aynen Bende EmcYe giderken INformationsda takılıor :S

nesneler 98 de hata alıryorum kapat nasil giderebilirim

bendede nesneler %99 da kalıyo direk atıyo hata vermeden..YARDIM!

arkadaşlar sizi daha iyi aydınlatıyım ben 7 senedir oynuorum pvpleri son 1 ay içerisinde girdigim her pvp de emc ye gecerden kapat veriyodu oyuna tekrar giriordum emcden baslıyor fakat gene bir yere gectigimde gönderme veriyordu artık oyuna girerkende nesneler yükleniyor % 99 da veriyor gönderme diyor clanım var namım var playerligim var.lütfen 3 gündür arıyorum hiç bir yerde hiç bir işe yarar bir şey bulamadım sizden rica ediorum bana sağlam bir çözüm bulun. ( format attım , clienti yeniden kurdum , başka client kurdum , server den oto pachtleri yeniden yükledim , lanuncer exe. fln onları deiştireek girmeyi denedim hep böle nesneler yükleniyor % 99 da hata veriyor ) lütfen arkadaşlar rica ediorum bir çözüm bulun umarım hata hakkında aydınlatıcı olmuşumdur. Lütfen Yardım edermisiniz.

Zones Dosyanızda Problem Düzgün Zones Dosyası İndirmeniz Sorununuzu Çözecektir !

Herkezde bu sorun war sorunlar bi dosyada ama hangi....

Bu ışınlanma sorunları için zaten bir sürü konu açıldı ama o %98 k olayına bir el atıyım arkadaşlar bu hata dataki bozulan zones..tbl yüzünde oluşuyor dataya sağlambir zones.tbl attığınız zaman hiçbir sorun kalmayacaktır aynı sorun bendede vardı bu şekilde çözdüm:)

Geri
Üst Alt