Nero Database Backup Editör

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Nero

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Mar
2,181
54
Kullanım :

database adınızı yazıp Connect diyin ve Backup bölümüne geçin Backup Location'dan C:/ veya D:/ hangi sürücüye kaydediceğini seçin ve kaydedin,
kolay gelsin :)

Download :

Web Hosting - Dedicated Server

Editörün Sourcesi Download :

Web Hosting - Dedicated Server

Atalarımızın dediği gibi (ЦnstabŁe) Resim den SS :

http://i0906.hizliresim.com/2021/6/21/4152.jpg

Cevap: Nero Database Backup Editör

Güzel yaplaşım...
Acaba remote bağlantılarda çalışıyormu :) Çalışıyorsa db çalmaları daha kolay olur gibime geliyor :)

Güzel yaplaşım...
Acaba remote bağlantılarda çalışıyormu :) Çalışıyorsa db çalmaları daha kolay olur gibime geliyor :)

Ne alaka ve ben hala cok gereksiz bir program oldugunu düsünüyorum sonucta SQL Server sana bunu sağlıyo zaten bari zamanlayıcı ekleseydin

valla benim için çok gerekli :) db editliyorum yedeklerken lazım oluyo 2 butonla yedekte :)

Ne alaka ve ben hala cok gereksiz bir program oldugunu düsünüyorum sonucta SQL Server sana bunu sağlıyo zaten bari zamanlayıcı ekleseydin

Programı yapan ben değilim amaç kolaylık :@@ Eğer gereksiz düşünüyorsan senin fikrin en azından gereksiz olabilir kullanışlı oluyorlar ;)
Orda olur gibime geliyor demem aklımdan bir andan geçti vede yazdım
Jedi :pff:

Tamer Bırak Bu Gereksiz İşleri :D K_NPC & K_NPCPOS Created le ilgili bi program yap backup'u programla değil SQL le 5 Sn mi almadan Yedekliyorum ztn.Programa DB ismini yazıcaksın fln peeeeeh uzun iş gereksiz bi program ama saol genede o kdr uğraşmışsın :sakalli:

teşekkürler gine yedekliyorduk ama burda 2 tuş uzamızda güzeLmiş :o:

can sıkıntısıyla ortaya çıkan birşey ..:D

nero zamanlayıcı tray mode bilgilendirme felan ekledim hepsi çalışıyor istersen buraya koyam :icon_eek: Senin kaynak kodların olduğu için senin iznini alma gereği duydum :sakalli:

Gereksiz,ama bana göre gereksiz..
bunlara göre ise Dünyanın en iyi programı..

Gereksiz olduğunu düşünenlere,SQL den backup almayı ezberlemişler yapması kolay geliyor..bu program cok sacma geliyor..

Ama bu arkadaşlara.. SQL den backup almak ölüm.. Ezberleyememişler,Bilmiyorlar
Backup almaya calısırken beyinlerini zorlamasınlar diye bu programı kullanıyorlar..

Bu tip insanların Bilgisayarı başlat menüsünden değilde ,

Program yapıp ordan kapatma gibi hayalleride vardır.

Eline SaGLık BegenMeSEk Bile EmeGe SayGı DuyMaMız GereKir...! Güzel ProgRam PayLaşımLarının Dewamını Diliorum...!
emeesaygog3xb4.gif

her konuyda mllet birbirne giriyo nese gzl paylaşım ;)

Geri
Üst Alt