Nedir bu Soacs ? cozemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

PriestBizz

New Member
Kalemi Kırıldı!
Haz
1,691
21
Merabalar arkadaslar;

ya uzun suredir takib edemiyordum pvp hakkinda bir seyleri , yeni bir seyler cikmis bakiyorum ` soacs ` nedir bu ?

Biri bana tam aciklamali aciklaya bilirmi acaba ?

+ Her hangi bir servere girince login geliyor id yaziyorum tam entere tiklarken oyundan bam cikiyor kendi kendine o.O. Ve ya character seciyorum warrior ve ya her hangi birine tiklayinca atiyor oyunda bu soacs`den olmasin ?

Cunku bir arkadas bir sey soylemist soacs`li serverlarda eger arkadasin oynuyorsa msni aciksa kendi msn nickine hack yaziyorsun giris cikis yapiyorsun serverdaki adami oyundan atiyor ?

Ne yani pc`nde hack yazisi ve ya koxp yazisi varsa oyundan`mi atiyor ?

Cozemedim valla :sakalli:

Cevap: Nedir bu Soacs ? cozemedim

soacs güvenlik sistemi diye biliyorum mesela oyun açıkken bi kişi sana koxp felan yazarsa uyarı hataası verip oyundan atıyo. ;)

soacs güvenlik sistemi diye biliyorum mesela oyun açıkken bi kişi sana koxp felan yazarsa uyarı hataası verip oyundan atıyo. ;)

Guvenlik sistemi hmmm. Koxp,hack gibi yazilari olunca uyari verir oyundan atar ?

Ben`de uyari vermiyor :S direk atiyor nedendir ?

anti virüs sistemi ya da pc sistemini en iyilemeye yardımcı olan programları kapattıktan sonra oyuna girmeyi dene. ;)

Eğer oyundayken bilgisayarında ismi koxp, hack tarzı bişey açıksa oyundan atar. İsmide dahil. Bknz. imageshack.us resim upload sitesi açık olduğu zaman bile atıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt