Müzik Türü Tercihiniz NeDir ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan JrSmoke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Müzik Türünden Hoşlanıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    58
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Müzik Türü Tercihiniz NeDir ?

Rap :)...........

Rakı içerken benim gibi rap dinleyen bir manyak varmı ? varsa kafa kafaya içeriz :)

Bu arada izmirde olan +18 ve rap takılan arkadaşlar ( deneyimli mc ler) varsa benimle iletisime geçsin :) Tayfamı topluyorum yavaş yavaş.. Karanlık Records ^^

İmzam Herşeyi Anlatıyor Sanırım...

Diğer (Trance-House)

Gothic Metal + Black Metal Yemişim Rock uda Rep i de :D

Müzikiğin temeli zaten gitarda yatıyo eeee gitar ne demek METAL demek xD

Ben bugüne bugün KO-CUCE Metal Fan Club üyesiyim varmı itirazı olan HEHEHEHEHEHEH :D

Rap4ever !!

Anlayamıyorum Rock ile ne alıp veremediğiniz var.. Rock yeri geldikçe politik-sosyal içerikli olur, yeri geldiğinde dini içerikli olur..

Peki ya Rap ? "Dur şunun anasına sövem dur şuna diss yapıverem dur şu müziği çalıp beat yapıverem.."

Meaglin Süpersin :) Kelimesi kelimesine katılıyorum ama onlarada saygı duyuyorum kimsenin zevkine karışmam benim zevkimede karışılmasını istemem :icon_wink:

ve ayrıca tarzım rockdur ama yeri geldiğinde rapde dinlerim rapci olarak türkiyede tekbir kişilik var Sagoapa kajmer..

Turk rockcular : Barış akarsu (allah rahmet eylesin) , Cem karaca (ne yazıkki oda öldü ) , türk fazla aklıma gelmedi ama yabancı Evanescence, linkin park, empyrium ,tristina ve nymphetamine süper gruplar :) nese cok konusdum galiba :)

Son düzenleme:

Forever4Rock&MeTaL!!

Anketimizde Toplam 67 Oy Kullanıldı : Anketimizde 1. 30 Oy Olan Rap Kazandı
Katılan Herkese Teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt