Mükemmel Bir Myko DB Bakmadan Geçme...!!!!! SwMasteR güvencesi iLe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SwMasTeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

SwMasTeR

Database Editör
Tem
671
0
Cevap: Mükemmel Bir Myko DB Bakmadan Geçme...!!!!! SwMasteR güvencesi iLe

Öncelikle Herkeze Merhaba

Birçok server açmak isteyen arkadasların çabalarına şahit oluyorum özellikle myko sw açanlar

3-4-5 günü gecmeyen trajediler sonunda
bazı kişilerin gölgesi altında satılan yada paylaşılan açıksız denılıp hiçbir şekilde ne useri ne adminin
verim alamadıgı myko dblerle bir yere vartmak ısteyen arkadaslar hazırladıgım db ye göz atın..

Öncelikle Hazırladıgım DB OrjinaL 1299 Myko dur.

Özelikklerine gelmek istemiyorum sadece DB yi nasıl süper bir hale getirdim onu bilin yeter

X-skip in bile önune gecemediği Seri R lv 1-70 arasında yapılan bug önlenmistir

SOACS v29 un bile yetersiz kaldıgı nı SOACS v30 un cıkmasına sebebden göruyoruz

arkadaslar siz ne kdr guvenlık sistemlerinden en ust duzeyde kurup sw nızı acsanızda iş DB de bitiyor

profesyonel çalışan arkadaslarım bunu kendileri biliyor

Yapmiış oldugum DB ye özel Panel saldırı riskini basitlesmiş panel hack ve saldırıların %100 önune gecişmis
bir halde mevcut Databese deki 12 produce silinmisdir acıkların ve bug ve hilelerin sebeb oldugu genel 12 table block!!!!! kullandıgınız db lerde bunlar hala duruyor ve pek fazlada bu acıkları kapalı bir db göremedım

Myko serverin talebi çok user olması buna yönelen sw kurucu arkadaslar 2-3 gun sonra sw lerindekı buglardan dolayı göruyorumki hüsrana uğruyor... buna SON:!!!!

lv sınırı 70>>>> orji myko

Exp kasma ve İtem basma ZEvkinin ortak yaşandıgı ve kasmakdan item cıkarmakdan sıkmayacak sekılde ayarlanmıs super bir exp upgrade oranı

trina bug --- upgrade bug--- seri r- koxp-- hack--- drop hack -- dupe hack garantili %100 açıklar kapanmısdır

1 hafta üzerinde çalıştıgım bu db yi uyumlu filesleri paneli ve db si ile birlikte satıyorum

konu altında db den bahset dıyen arkadaslara bır not düşmek istiyorum

benim yaşım 28 4 senedir pvp database ve editörler ile uğraşıyorum

bu forumda yeniyim fakat işimde uzman olduguma inanıyorum

recepko --- turkgamer--- de profosyenel desteklerinde yardımlarım çok olmuştur...

AKUMA arkadaşımız eğer msn den ulaşabilirse kendisinede db yi ücretsiz atabilirim text edip

bu forumda ne kdr gercekçi db aıklayıp satmak isteyen mılletın yuzunun karardıgının simgesi olan

db ismi altındakı bug yatagının farkına varacakdır

db yi alan arkadasa 1 ay boyunca sw sinde istediği taktirde profosyonel destek verilecektir

ARTIK sizde AÇIKSIZ BUGSUZ bir myko açmak istiyorsanız yada 3-5 gun sonra sw lerınızın kapanmasından yakınıyorsanız sabite alan arkadaslar gibi aylarda sapa sağlam serverlerınızın ayakda kalmasını ıstıyorsanız bana ulasmanız kafi olacakdir... db hakkında fazla yorum yapmıyorum bildiginiz myko db tek farkımız....

0 bug !

0 hile
no hack !!!!

Orjinal Myko Database-DB özel ayarlanmıs Server Files Ve DB özel SQL 2000 2005 2021 uyumlu PaneL.. Hepsi 1 paket içerisinde size teslim edilecektir Bana Ulasmak için [email protected]

3 minutes dakika sonra eklenen:

Konu Günceldir ARkdaslar

3 minutes dakika sonra eklenen:

konu guncel

Son düzenleme:

Arkadaşlar SwMaseR tam Bir Yalancıdır. Lütfen Bu Tür Konulara İnanamyınız Nedenmi Böle bir Yorum Yazıyorum Söleyim 1 Kere Su var Soasc v29 Pw Koxp yeni Version Cıkıp Soasc Kırdıgı için V30 Cıktı Ayrıca SERi R tüm X-SKİP X-SHİELD SOASC kalktı olay db'de bitmior koruma sisteminde tbl + pc tarama soruce kodlarıyla bitior bilip bilmeden kendini aşşalmısısn MOD ve ADMİNLERİN BU KONUYU SİLMESNİ İSTİYORUm..!! ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER MOD ve ADMİNLERE

ne kdr eziksınkı amatör bir kullanıcı oldugun yakarışlarından belli kardesim senin yorumlara saygım sonsuz herkez herseyı bılseydı zaten bu forum olmazdı tabı senın gıbılerde.... sana ınananlarda emınım senın kdr bılgılıdır :))

++++++++++++++++++++++++

Geri
Üst Alt