Mtv Politikaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Alpereks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Alpereks

Well-Known Member
Emektar
May
972
79
Heavy Metal'e nemi oldu? Bu sorunun cevabını akıllı , bilinçli Heavy tutkunu verebilir. Hemde çok rahat.

İlk önce bilelim ki, Heavy Metal bir daha asla gelmeyecek. Halford gibi konserde çığlık atıp, grup elemanlarını bile hayretler içerisinde bırakarak, onu izlemelerini başka hiç bir yaratık başaramayacak. Manowar gibi kanlarıyla kimse kontrak imzalamayacak. Iron Maiden gibi hiç bir grup yeni bir akımın öncülüğünü yapamayacak.

Mtv politikasından bahsedelim, bir arkadaşım hard-core cart curt bir şeyler söylemişti. Bunların mtv politikası ile çıktığını söylemişti. Onlar çıtır çerez. Gerçek politikanın başında Bilekler,dumlar,götikler duruyor... Bu politika nedir? Heavy'nin böyle olmasının sebebi nedir? Bunları bilelim.

Metal'in başına bir sürü sıfatlar getirildi ( doom , black , gothic vb. ) Bunları kim getirdi? Niye getirdi? Bunları bilmeliyiz... Bu politikayı başlatan "mtv" ( O zamanlar ) Saf Metal = Öz Metal = Gerçek Metal = Heavy Metal -iken, Bütün kolpacılıkları, sistemi, hatta sistemin ayakçılarını çözmüş, devletlerin sahtekarlıklarını çözmüş bir Kültürdü.!
Düşün: Senin bir hükümetin var. Ama çalıyorsun çırpıyorsun ve para kazanıyorsun. Harika bir hayatın var. Birden bir haykırış çıkıyor, bir kültür, bir devrim... HEAVY METAL..... Senin sahtekarlıklarının farkında, senin pisliğini görüyor.. Dünyada dolapların nasıl döndüğünü, bu iğrenç yerdeki pislikleri gösteriyor. Söylüyor.
Bu durumda sen ne yaparsın? heavy metal'i yok etmeye çalışırsın.!! ( işte savaş burada başlıyor ! dikkat ! )

İlk önce Heavy'yi dıştan bir saldırı ile yıkmaya çalıştılar bu neydi? Gruplar siyah giyiniyordu.Direk satanist damgası koyuluyordu.. sigara içiyor,Uyuşturucu kullanıyor(muallak), alkol alıyor...Ve yeni nesile kötü örnek oluyor.. Böyle zırvalıklarla yok etmeye çalışıyorlardı. Biraz ilerliyorlar sonra Davalar mahkemeler...

Ama bu içten yok etme politikasını yutturamadılar. Şimdi İçten yok etmeye çalışıYORLAR... Dikkat et çalışıyorlar. ve bu saldırı hala devam ediyor. nasıldı bu saldırı, bu politika.
Metal adı altında bir sürü zırvalığı çıkartmaktı..Devam ediyor dikkat et. Ne oldu dumlar detler bilekler metal adı altında ortaya çıktı.... noldu sonra bunlar gençliğe sunuldu. Naptı gençlik...Yedi yuttu.. şuanda yiyip yutmakta... Sen bu savaşın farkında değilsen , piyasasındır. Sistemin bir parçasısındır. Seviyorum bu yüzden dinliyorum diyorsan yazık sana... Seviyorsun dinliyorsunda niye Metal diyorsun, metal diye direniyorsun..
Bu sahte metal sapıklıkları devam ederken,

Ne yapmamız gerekiyor;

Metal müzik adı altında çıkan zırvalıkları dinlemeyip. Reklamını yapmayıp, Gerçek metal 'i , Heavy Metal'i dinleyeceğiz. Nedir bu gerçek metal diyede sorarsanız. Şudur : )

IRON MAIDEN,JUDAS PRIEST,WHITESNAKE,SAXON,PRIMAL FEAR,HELLOWEEN,SAVATAGE,STRATOVARIUS,KISS,ACCEPT,MANOWAR,DEEP PURPLE,DIO,WASP,ICED EARTH,GOTTHARD,STEEL HEART,AC/DC,AXELL RUDI PELL,GUNS N ROSES,DEF LEPPARD,DOKKEN,DORO,Y&T,MOTÖR HEAD,OZZY,MSG,QUIET RIOT,RATT,HALFORD,ROUGH CUTT,SAMMY HAGAR,VAN HALEN,SCORPIONS,SKID ROW,ZENO,SAMSON,UDO,TWISTED SISTERS,URIAH HEEP,WHITE LION
VAI,MALMSTEEN,HARDLINE,XYZ,HELSTAR,PRETTY MAIDS,ALICE COOPER
RUNNING WILD,SATRIANI,M.ANGELO BATIO,BLUE OYSTER CULT,WARLOCK,THIN LIZZY,FOCUS,THE WHO,BLACK SABBATH,UFO,RAINBOW,LED ZEPPELIN,DIAMOND HEAD,MOTLEY CRUE,RACER X,CINDERELLA,HEAVY PETTIN',WHISHBONE ASH,METAL CHURCH,GAMMA RAY,SINNER,MEGADETH,MARTY FRIEDMAN,ASAP,CACOPHONY,ZZ TOP

Metal God abimizin listesi

Bu grupların en azından yarısını yemiş yutmuşsan Heavy Metal in ne demek olduğunu biliyosundur ve doğal olarak da neyin metal olduğu neyin olmadığı konusunda çok iyi ayrım yapabiliyorsundur. Heavy Metal donanımıda budur.

Birde ahkam kesenler vardır. Bana 10-20 grupla saldıranlar var.
Adam bunların çeyreğini dinlememiş bana katatoniadan,anatemadan,in flames ten bahsediyor....Şimdi bu gruplar bilinmiyorsa neyin metal olduğu neyin olmadığı da bilinemez,ve her öne metal diye sunulan da yutulur...Analiz yapabilmek için donanıma sahip olmak gerekir, ama adamın yeterli donanımı yok fakat dırdırdır konuşuyor...Neyin metal olduğu neyin olmadığı analizinin iyi yapılabilmesi için, bu grupların en az yarısının yenmiş yutulmuş olması gerek.

Geçen bir metalci(!!) bana, A touch Of Evil 'ı Tim Ripper 'ın söylediğini iddia ediyor. Diyorumki bende arkadaşım bu şarkının bestekar'ı: Glenn Tipton; K.K. Downing; Rob Halford 'dur. Yani gerçek judas priest 'ın Kadrosudur. Yahuuu Rob Halford Sözlerini yazıyor tim ripper söylüyor varmıdır böyle bir şey. Birde şarkıyı dinlettim, rob halford'un dedim ama dinletemedim. Daha Rob Halford'un sesini tanımıyor. 90’ların başında Rob Halford kendi grubu Fight’ı kurdu ve kısa bir süre sonra gruptan ayrıldı.. Bu ayrılığın takipçisi olarak Glenn Tipton da solo albüm çalışması için 1996’da ayrılırken Tim “Ripper” Owens’ı kadrosuna alıyordu. Sonraki yılda Jugulator albümü çıkmıştı. hatta “nasıl taptığım grubun solisti oldum” konulu bir hikayesi film oluyordu. hani Rock Star... dedim ama yine dinletemedim. Bu arada kulağında kulaklık in flames dinliyor. Teehhh allaaaam yaaa : )

Birde emtivi TR çıktı. Yavaş yavaş bence metal müziği dinleyenlerin gerçekten bu kültürü bildiği , benimseyip heavy metal kültürünü yaşattığı en sağlam ülkelerden biri olan Türkiye'de yeni bir politikanın başlayacağını tahmin ediyorum. Bu politikanın şuan ne olduğunu birçok kişi tahmin edebilir zaten.

Yazı için grayrock'a teşekkür ederim.

Kod:
rock'n roll için yaşarım
asla geriye bakmam
ben bir rockçıyım ve her zaman kazanırım
ben bir rockçıyım asla yeterince doymam!
ben bir rockçıyım bu kanımdaki birşey
ben bir rockçıyım eğer yapabilirsem bu değişmeyecek

Geri
Üst Alt