PANEL IP VE Client İndirme Adresi : http://188.132.218.230
Cümleten İyi Forumlar Uzun zamandır üzerinde çalışmış olduğum 1534 BETA sürümünü sizlere sunmanın zamanının geldiğini düşündüm ve sizleri orjinal düzenin hiçbirşeyinden kaçınılmamış halini oynamanız için açmaktan büyük zevk duyduğumu bilmenizi isterim Border Defence War Juraid Mountain Eventları Bifrost Forgetten Temple Bütün Eventlar Mevcut Olup Sizlere Orjinal Şekilde Sunulacaktır..
Bütün Slotlar ve Görevler Orjinaldir Çalışmaktadır Moradon Lard Orc Görevinden Kasacağınız Claver Destroyer viper staflar (( : bunları özlediğinizi umuyorum 4 Aralık 2021 Cuma Günü Saat 20:30'da sizlerle Beklemede Kalın Master KnightS Empire
şimdi resimlere geçelim..
Lard Orc Slotu ve Görev Tanıtımı
41 LvL ve 47 Levelleri arası Yapabileceğiniz ve çok sevilen Lard Orc Görevi
Clasınıza Göre İtem Seçebilirsiniz..
Moradon 1534 Orjinal Slotları
Ash Knights
Ape Slot
Dragon Tooth Soldier & Lamia
Çoğu Kişinin Sevmiş Olduğu Ancient Slotu (
Border Defence War Kayıt Npcleri & Bdw Event
Bdw 10 dk sayım bitişindeki movie (
Bdw Event
Bdw Bitiş Sonrası Ödüller
70 Questinden Bir Resim
Juraid Mountain Kayıt & Jr Event
Bilmeyenler İçin Bilgi Juraid Mountain Eventına Eslanttan Girilir Ve Bu Npc den Kayıt Yaptırılır 10 dk süre sayımı sonrası eventa ışınlanır kayıtlı oyuncular
Merdiven Sistemi
Düzenleyen: ĐữşŁєяiη_Sσқağı.)
Cümleten İyi Forumlar Uzun zamandır üzerinde çalışmış olduğum 1534 BETA sürümünü sizlere sunmanın zamanının geldiğini düşündüm ve sizleri orjinal düzenin hiçbirşeyinden kaçınılmamış halini oynamanız için açmaktan büyük zevk duyduğumu bilmenizi isterim Border Defence War Juraid Mountain Eventları Bifrost Forgetten Temple Bütün Eventlar Mevcut Olup Sizlere Orjinal Şekilde Sunulacaktır..
Bütün Slotlar ve Görevler Orjinaldir Çalışmaktadır Moradon Lard Orc Görevinden Kasacağınız Claver Destroyer viper staflar (( : bunları özlediğinizi umuyorum 4 Aralık 2021 Cuma Günü Saat 20:30'da sizlerle Beklemede Kalın Master KnightS Empire
şimdi resimlere geçelim..
Lard Orc Slotu ve Görev Tanıtımı
41 LvL ve 47 Levelleri arası Yapabileceğiniz ve çok sevilen Lard Orc Görevi
Clasınıza Göre İtem Seçebilirsiniz..
Moradon 1534 Orjinal Slotları
Ash Knights
Ape Slot
Dragon Tooth Soldier & Lamia
Çoğu Kişinin Sevmiş Olduğu Ancient Slotu (
Border Defence War Kayıt Npcleri & Bdw Event
Bdw 10 dk sayım bitişindeki movie (
Bdw Event
Bdw Bitiş Sonrası Ödüller
70 Questinden Bir Resim
Juraid Mountain Kayıt & Jr Event
Bilmeyenler İçin Bilgi Juraid Mountain Eventına Eslanttan Girilir Ve Bu Npc den Kayıt Yaptırılır 10 dk süre sayımı sonrası eventa ışınlanır kayıtlı oyuncular
Merdiven Sistemi
Düzenleyen: ĐữşŁєяiη_Sσқağı.)