[ Loading Object..%98 Hata Raporu] [ YarDım LütFen ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan COMMOMAX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

COMMOMAX

AraşTırmaCı
Tem
8
0
Herkezin KandiLi Mübarek OLsn Bu Hata'yı Çözemedim'De BiLen Biri VarSa YardımCı OLur mu ¿

Cevap: [ Loading Object..%98 Hata Raporu] [ YarDım LütFen ]

Clienttinde olan Object Dosyanı değiştir olmassa CHR Ve CHRSELECT dosyalarını değiştir.

Clienttinde olan Object Dosyanı değiştir olmassa CHR Ve CHRSELECT dosyalarını değiştir.

İlk Bas Bu Hata'Ları aLdım BunLarı İndirdim Cz Map Hatası icin dungeon_aa.opd dungeon_aa.gtd YanLız Daha Sonra Oyuna GirinCe Loading Object..%98 Hata Raporu Verdi.. bu Dungeon_aa.opd Dungeon_aa.gtd KaLdırınca Giriyor Oyuna Ama Yine Bu Sefer Cz Map Hatası dungeon_aa.opd dungeon_aa.gtd Vermek'Te .. ://

İlk Bas Bu Hata'Ları aLdım BunLarı İndirdim Cz Map Hatası icin dungeon_aa.opd dungeon_aa.gtd YanLız Daha Sonra Oyuna GirinCe Loading Object..%98 Hata Raporu Verdi.. bu Dungeon_aa.opd Dungeon_aa.gtd KaLdırınca Giriyor Oyuna Ama Yine Bu Sefer Cz Map Hatası dungeon_aa.opd dungeon_aa.gtd Vermek'Te .. ://

Web Hosting - Dedicated Server Bunu indirip Denermisin? Czde Hata verecekmi Diye.

Nereye aTcam Bunu ?

Kardesm Cok Tsk Ederim OLdu DüzeLdi Yani Minnettarım sana..

Son düzenleme:

Hepsini Attım Olursa ... Teşekkür Ederim Olmassada Yardımın İçin Teşekkür Ederim...

Yeni Client İndir Veya Sitede Bulunan Zones Dosyasını İndir ve Knight Onlinenin Kurulu Oldugu Dosyaya At

bende object dolmuyor 3 snye bekliyorum exe hatası geloy...

Web Hosting - Dedicated Server Bunu indirip Denermisin? Czde Hata verecekmi Diye.

cz ile alaksı yok be kardeşim....bende de aynısı var dungeon istiyo atıyom gene hata alıyorum..yarın yeni bir client indiricen inş...

zones dosyaları ile data da sorun var anlatayabildigiğim kadarıyla....birbirlerine uyum sağlmaıyolar

Son düzenleme:

Allah Razı olsun düzeldi :)

nasıl düzeltecez bende olmadı yardım eecek war mı ? ?

linki yenilermisinizzzzzzzzzz lütfenn :(

link yenilermisinz lütfen :(

Son düzenleme:

Link YeniLeyin Lütfen ! Çok lazım oLuo gerçekten !

hocam bi yardım istedik umursayan yok ya adam akıllı bi client koyun ortaya virussuz hayır duası alın bari ne bu canımdan bezdim 20 tane client indirdim hepsinde aynı b.kluklar war ya içinden virüs cıkar ya trogen yada dosyaları eksik bi tane yapın koyun ortaya sizde rahat edin bizde!!!

Clientindeki Zones klasöründeki o zoneye ait olan patch Client versiyonu ile uyumsuz olabilir Loading Object %98 de takılmasının sebebi .opdsub daki fx leri okuyamamasından olabilir. Ek olarak düşüncem Chr klasörünü ve Data klasöründe olan NPC_Looks.tbl sini değiştirirsen düzelebilir.

Geri
Üst Alt