Lincoln Pişman Ama Artık Çok Geç

Konu Yazar

Unfaithless

HogiratoperAscoltare
Eki
819
2
Cassio Lincoln'ün, menaceri Roger Wittmann'la yaptığı konuşmada çok pişman olduğunu söylediği öne sürüldü.​

Galatasaray’ın sezon açılışına gelmediği gibi, kampa da katılmayan ve sözleşmesi tek taraflı olarak fesh edilen Cassio Lincoln’ün, menaceri Roger Wittmann’la yaptığı konuşmada çok pişman olduğunu söylediği öne sürüldü.
Ülkesinde tatile devam eden, zaman zaman Almanya’ya giderek çeşitli kulüplerle transfer görüşmeleri yaptığı belirlenen Brezilyalı yıldızın, “Böyle olmasını istemezdim. Ancak şartlar beni buna zorladı. İlk başta olanları pek önemsemedim ama futbol benim hayatım ve ondan uzak kaldığımda kendimi kötü hissettiğimi gördüm” ifadesini kullandığı bildirildi.
Bu sözlerine karşın Lincoln’ün transfer sezonunun hâlâ açık olduğu Brezilya’da neden bir kulüple anlaşmadığı ise tam bir muamma. Sambacı, 2021-2021 sezonunun başında Almanya’nın Schalke kulübünden 5 milyon Euro’ya transfer edilmişti.

Cevap: Lincoln Pişman Ama Artık Çok Geç

O Zaman Aşık Olduğumuz Rüzgarlar Esti Esti Geçti... ^^

Lincoln İlk Geldiğinde Kendini Belli Ettirdi . Ancak Sonradan Şımarmaya Başladı . Herkes Dedi Lincoln Hagi ' den Sonra 10 Numara İçin En Uygun Aday Ancak Lincoln Ne Yaptı . Hep Şımarıklık Hep Artistlik Sonunda Kim Kaybetti . SADECE KENDİ !!

bence iyiydi :D gelen gideni aratır

Kim ne derse desin çok iyi bir oyuncu ama sevildiğini bilemedi yazık oldu...

晚娘

%CD%ED%C4%EF 反复看《色·戒》,再比较张爱玲的爱情历程,不难发现,其实《色·戒》是张爱玲自我意识和精神的一次完全真实的坦露,%CD%ED%C4%EF%CF%C2%D4%D8 这种意识和精神包含了她对人性的认知以及她对爱情本质的认知。用张爱玲自己的话说就是“羊毛出在羊身上!%CD%ED%C4%EF%D4%DA%CF%DF%B9%DB%BF%B4 张爱玲是通过《色戒》来表达她自己的爱情观。她通过小说告诉读者,“爱就是不问值不值得。

yetenekli ve çok sevilen bir oyuncu olmasına rağmen... neyse :)

cok artıst kendı ettı kendı buldu beter olsun :D

Geri
Üst Alt