Konu Yazar
dance1ever
Member
- Tem
- 82
- 0
Evet Arkadaşlar Son zamanlarda Artan Sanal Bellek Düşük
Knight Online Açılırken Acayip Kasıyor / Donuyor / Pc res Atıyor /
Oyun çok Hızlı Açılıyor / Speed Hack TbL Var Gibi Adam Çok Hızlı Koşuyor /
Ve benzeri Artan Sorunların Çözümünü HumanGorgBak Uploadlarıyla Ve anlatımımla Çözmeye Çalışıcam İnşallah Değerli Üyelerimize azda Olsa Yardımcı Olabiliriz.
Not : Fotoğraflar Kendi Uploadımdır Her Fotonun Üstünde 1den Başlayan
Sayılar Mevcuttur Bu sayılar En küçükten en büyüğe Doğru [ Mouse İle Tıklamaları gösterir örneğin 1 ilk tıklanır 2 Sonra tıklanır 3 ondan sonra Bilmiyenler için Detaylı anlatıyorum]
Bakınız : Buraya Dikkat Edelim.
Bakınız : Tıkladıktan Sonra Karşımıza Bu ekran Gelicek.
Not Benim koyduğum Resimlerde ohlrwef.exe Yoktur Siz kendi pc'nizde
Açtığınızda Olucaktır. Eğer ohlrwef.exe'nin kutucuğu İşaretli ise İşareti Kaldırın
Eğer İşaretli Değilse İşaretleyin Ve Tamam diyin Size sorucaktır Restart atılsınmı evet diceksiniz bilgisyar açıldığında ise Sistem yardımcı programı diye bişey açılıcak Ona kulak asmayın önemsizdir çarpıdan kapatıp devam edin
açıklayıcı bir anlatım yapıp yorumu hakettiysem ne mutlu bana
HumanGorgBak Ko-cuce.com iyi oyunlar..
Knight Online Açılırken Acayip Kasıyor / Donuyor / Pc res Atıyor /
Oyun çok Hızlı Açılıyor / Speed Hack TbL Var Gibi Adam Çok Hızlı Koşuyor /
Ve benzeri Artan Sorunların Çözümünü HumanGorgBak Uploadlarıyla Ve anlatımımla Çözmeye Çalışıcam İnşallah Değerli Üyelerimize azda Olsa Yardımcı Olabiliriz.
Not : Fotoğraflar Kendi Uploadımdır Her Fotonun Üstünde 1den Başlayan
Sayılar Mevcuttur Bu sayılar En küçükten en büyüğe Doğru [ Mouse İle Tıklamaları gösterir örneğin 1 ilk tıklanır 2 Sonra tıklanır 3 ondan sonra Bilmiyenler için Detaylı anlatıyorum]
Bakınız : Buraya Dikkat Edelim.
Bakınız : Tıkladıktan Sonra Karşımıza Bu ekran Gelicek.
Not Benim koyduğum Resimlerde ohlrwef.exe Yoktur Siz kendi pc'nizde
Açtığınızda Olucaktır. Eğer ohlrwef.exe'nin kutucuğu İşaretli ise İşareti Kaldırın
Eğer İşaretli Değilse İşaretleyin Ve Tamam diyin Size sorucaktır Restart atılsınmı evet diceksiniz bilgisyar açıldığında ise Sistem yardımcı programı diye bişey açılıcak Ona kulak asmayın önemsizdir çarpıdan kapatıp devam edin
açıklayıcı bir anlatım yapıp yorumu hakettiysem ne mutlu bana
HumanGorgBak Ko-cuce.com iyi oyunlar..