Knight Online Yavaş Açılıyor / Donuyor / Kasıyor /Sanal Bellek Düşük / Pc Res Atıyor.

Konu Yazar

dance1ever

Member
Tem
82
0
Evet Arkadaşlar Son zamanlarda Artan Sanal Bellek Düşük
Knight Online Açılırken Acayip Kasıyor / Donuyor / Pc res Atıyor /
Oyun çok Hızlı Açılıyor / Speed Hack TbL Var Gibi Adam Çok Hızlı Koşuyor /
Ve benzeri Artan Sorunların Çözümünü HumanGorgBak Uploadlarıyla Ve anlatımımla Çözmeye Çalışıcam İnşallah Değerli Üyelerimize azda Olsa Yardımcı Olabiliriz.

Not : Fotoğraflar Kendi Uploadımdır Her Fotonun Üstünde 1den Başlayan
Sayılar Mevcuttur Bu sayılar En küçükten en büyüğe Doğru [ Mouse İle Tıklamaları gösterir örneğin 1 ilk tıklanır 2 Sonra tıklanır 3 ondan sonra Bilmiyenler için Detaylı anlatıyorum]
sorunlar1730.jpg

sorunlar2551.jpg

Bakınız : Buraya Dikkat Edelim.
sorunlar3929.jpg

Bakınız : Tıkladıktan Sonra Karşımıza Bu ekran Gelicek.
sorun4623.jpg

Not Benim koyduğum Resimlerde ohlrwef.exe Yoktur Siz kendi pc'nizde
Açtığınızda Olucaktır. Eğer ohlrwef.exe'nin kutucuğu İşaretli ise İşareti Kaldırın
Eğer İşaretli Değilse İşaretleyin Ve Tamam diyin Size sorucaktır Restart atılsınmı evet diceksiniz bilgisyar açıldığında ise Sistem yardımcı programı diye bişey açılıcak Ona kulak asmayın önemsizdir çarpıdan kapatıp devam edin
açıklayıcı bir anlatım yapıp yorumu hakettiysem ne mutlu bana
HumanGorgBak Ko-cuce.com iyi oyunlar..

Cevap: Knight Online Yavaş Açılıyor / Donuyor / Kasıyor /Sanal Bellek Düşük / Pc Res

bende öle bi kutucuk yook :S

Cevap: Knight Online Yavaş Açılıyor / Donuyor / Kasıyor /Sanal Bellek Düşük / Pc Res

harbiden oyLe 1 sey yok..
Ben BasLangıc sayfasını actım yine aynı

Arkadasım Ne yapmamız Grek Yeni CLient İle SorunLari HaLLetme Sansimiz Var Mi :S

Ty Paylasim,

eline sağlık

emeğe saygı!
ama bendede öyle bişi yok napalim şimdi!

Bendede Yok Öyle Birşey :/

bendede yok :D

Advanced WindowsCare V2 Personal

Pc Kasıyorsa Bu Programı Yükleyin Bu Program Pc deki Sorunları Bulup Fixliyor...

Oyun çok Hızlı Açılıyor / Speed Hack TbL Var Gibi Adam Çok Hızlı Koşuyor İse Ekran Kartınızı Güncelleştiriniz Sorun Çözülecektir.

Geri
Üst Alt