wwwwwwwwwwww

Kendime Server Kurmak İstiyorum Arkadaşlar Lütfen Bi Bakar Mısınız ? Lütfen .

Konu Yazar

django789

Member
May
191
0
Öncelikle İyi Ramazanlar . Oruçlarınız kabul olur İnşallah . Şimdi ben kendime Cz olarak Mage Db yada Zor Db Yada Eşit Pk server kurmak istiyorum . Ama Mage Server kafama yattı en Çok mage server kurmak istiyorum. Ha derseniz mage server bilmiyorum diğer Db lerden kurabiliyorum Onada razıyım Bu 3'ünden birini Kurucam da , Yardım lazım sizin ediceğinizi Umuyorum Arkadaşlar .

MSN VERİYORUM : [email protected] (Büyük Küçük Harflere Dikkat edin lütfen.)

Yardım Eden Olursa Gm'lik Benden Arkadaşlar

SAYGILARIMLA

Son düzenleme:
Cevap: Kendime Server Kurmak İstiyorum Arkadaşlar Lütfen Bi Bakar Mısınız ? Lütfen .

Cz olarak Mage Db yada Zor Db Yada Eşit Pk server kurmak istiyorum . Ama Mage Server kafama yattı en Çok mage server kurmak istiyorum. Ha derseniz mage server bilmiyorum diğer Db lerden kurabiliyorum Onada razıyım

Cevap: Kendime Server Kurmak İstiyorum Arkadaşlar Lütfen Bi Bakar Mısınız ? Lütfen .

Cz olarak Mage Db yada Zor Db Yada Eşit Pk server kurmak istiyorum . Ama Mage Server kafama yattı en Çok mage server kurmak istiyorum. Ha derseniz mage server bilmiyorum diğer Db lerden kurabiliyorum Onada razıyım

Ne demek istiyrsun ?

Tekrar söylüyorum Yarımcı olan lütfen eklesin

[email protected] (Büyük küçük harf dikkat edin.)

arkadaşım ne yardımı istiyorsun...

ben her türlü işi yapıyorum... imzamı incele anlarsın

Geri
Üst Alt