AndrooS Zzz... ♪♫ Tem 472 13 7 Eyl 2009 #2 Cevap: KAPAT ! Hatası.... Knightı Yeni Açtığında mı Alıyorsun Hatayı Yoksa Oyundayken Mi Alıyorsun Eğer Koxp Kullanıyorsan Bu Hatayı Alman Normal
Cevap: KAPAT ! Hatası.... Knightı Yeni Açtığında mı Alıyorsun Hatayı Yoksa Oyundayken Mi Alıyorsun Eğer Koxp Kullanıyorsan Bu Hatayı Alman Normal
S Konu Yazar SaqopaKajmeR_dDo New Member May 8 0 7 Eyl 2009 #3 Cevap: KAPAT ! Hatası.... Koxp Falan değil.CD'den Knight Online Maradon'u Aldım Cdciden.Kurdum Patchleri attım 1708den sonrakiLeri.Hepsi bitti Launcher Tıklıyorum Start Dıyorum .ID Şifre gelmeden bu hata...
Cevap: KAPAT ! Hatası.... Koxp Falan değil.CD'den Knight Online Maradon'u Aldım Cdciden.Kurdum Patchleri attım 1708den sonrakiLeri.Hepsi bitti Launcher Tıklıyorum Start Dıyorum .ID Şifre gelmeden bu hata...
AndrooS Zzz... ♪♫ Tem 472 13 7 Eyl 2009 #4 Cevap: KAPAT ! Hatası.... Silip Tekrar Yükle Olması Lazım.
[Fear] New Member Kalemi Kırıldı! Eyl 1,473 10 8 Eyl 2009 #5 Cevap: KAPAT ! Hatası.... Silip Yukle Hö