Jokker Hakkında

Konu Yazar

StabWound

hebele hübele
Eyl
257
2
Merhaba arkadaşlar , belki bir coğunuz bilmiyor belkide biliyor.Bundan 1.5 ay oncesinde henüz yeni miniloper olmuştum.O zamanlar benimde miniloper olmamla birlikte forumda sürekli ayrımcılık sesleri yankılanmıştı.Daha sonra miniloper olmanın keyfini cıkarıyordum ve hala miniloper olmamış gibi forum adına calışıyordum.Cünkü benim hedefim miniloper'lık değildi.Miniloper sadece beni hedeflerime gotürecekti.Dediğim gibi henüz yeni miniloper'dım.1 kac hafta gecti ve ortama iyice ısındım.Ve bazı şeyleri daha iyi anlıyordum , en azından ben oyle sanıyordum.Sonra bazı sorunlar oldu.(Anlatmaya gerek yok bilen biliyor. ) Ben forumdan hatalı bir şekilde uzaklaştırıldım.Hatamın farkındaydım fakat uzaklaştırılmayı ben istemiştim.Yağız ( trance4ever ) ve Can ( 1Turkk ) bana cok güvenenlerden ve bana her daim destek cıkanlardandı.Fakat bu olayların hemen ardından Yağız bana msn'den : " Senden beklemezdim. " ifadesini kullandı.Daha sonra yaklaşık 2 saat Yağızla bu olayı konuştuk.Yağız beni cok iyi anladığını , aynı şeyleri kendisininde yaşadığını fakat durum ne olursa olsun oyle yapmamamı soylemişti.Ben o zaman Yağızı dinlemeyip yoluma devam ettim.Aradan bir kac hafta gecmişti.İnanın artık ne kimse bana güveniyor , nede benle muhattap oluyordu.Benim en samimi olduklarımdan Bilal bile artık bana zar zor cevap veriyordu.Yağız'a artık hic bir türlü ulaşamıyordum.Ben düşündümde ; Ben sadece forumdan uzaklaşmadım , dostlarımdan uzaklaştım.Ve bunların hepsini istiyerek yaptım.Hangi zihniyet dostlarını kendisinden uzaklaştırır ki ? Benle tek muhattap olan Can'dı.Can bana hep güveniyordu ve hala güveniyor.O kadar olaydan sonra o kadar şanslıyım ki Can gibi insanları tanıdım.Üstelik ben loper olana kadar Can'ın forumda olduğunu bile bilmiyordum :) Her Neyse , daha sonra X İnsanı vardı. ( ismini vermek istemiyorum ) Bu X' insanı , yoneticilere daha once büyük yanlışlar yaptı.Can'la konuşmalarımızda can bana sürekli ; bu insan kadar calışsada calışsın herkez affetsede , bin ozür dilesede onu affetmiyeceğim diyordu.Fakat olur ya hani insanın iyi yada kotü haline denk gelirsiniz.Arkadaş Can'ın iyi haline gelmiş herhalde.Fakat şunu soylüyorum o arkadaş forumun şuanda neredeyse en cok calışanı.Bence hakediyor , cana yaptığı yanlışı bilmiyorum ama tarafsız biri olarak hak ettiğini düşünüyorum.Her neyse bu insan sürekli cana halini hatrini , diğer yoneticilerle insanlarla sürekli sohbet icinde ve iyimser bir şekilde calışmalarına devam ediyormuş.Benim bir prensibim vardır ; Birine yazarım cevap vermez , 2.'sine yazarım işim var der fakat 3.'süne o kişiye yazmam.Cünkü sık boğaz etmenin lüzümü yoktur.Konuşmak istediğinde sana doner.Fakat X Arkadaşımız bunun yerine sürekli yazmış , ve en sonunda o'da miniloper.( Hayırlı Olsun :) ) Ben bunları henüz bugün duydum.Ben bunları duyana kadar Kerem'e ( Necro ) , Yağız'a , Berkin'e , Kazım'a ( JrSnayper ) Bilal'e ( Nickini bilmiyorum berkinin imzasında yazıyor ) , Umut'a ( Chakal ) ve bir cok kişiye daha yazdım.Fakat hic biri beni takmıyordu.Yani bazıları takıyordu fakat onlarda bir süre sonra samimi olmamak istediklerini konuşmalarında belli ettiler.Bende hic birine ikinci defa yazmadım.Cünkü sık boğaz edip kendimi kücük düşürmek istemiyordum.Ama kalan 2 dostum vardı Biri Ediz ( Thales ) diğeri ise Can'dı.Can bugünde bana yardım etti ve bana aracı oldu.Bir Adminle ( isim vermek istemiyorum ) konuştu ve bana güveninin sonsuz oldugunu , bir şans daha hakkettimi soyledi.Admin ise bana bir cok nasiyat verdi ve haklıydı.Bende artık kendi dikime gitmek yerine nasiyatları dinliyordum.Sonucta onlarda bu yollardan gecti ve tecrübeliler.Bir nasiyatta buydu. ( buraya konu acmak ) Şimdi arkadaşlar sonuc olarak olayı ozetledim sizlere.Kiminiz diyeceksiniz ne diye buraya konu acıyor.Ben asıl olarak " pişmanlığımı dile getirmek " istedim.Pişmanım , fakat yılmak yol kaldığım yerden devam ediyorum.Ben bu forumda üye değil , ko-cuce ailesinde olmak istiyorum.Can'nın diyişiyle " aga " olmak istiyorum:o:

Can ( 1Turkk )
BigaHega ( Berkin )
Thales ( Ediz )

Başta olmak üzere siz üyelerde dahil hepinize teşekkür ediyorum.Umarım anlayışlı yaklaşır , iyi yorum yaparsınız.

Jokker / StabWound

Cevap: Jokker Hakkında

Her ınsan hata yapar :) yaptıgın hatadan ders cıkarman sana zaten tecrube kazandırır.Yolun acık olsun hö .

Ozan Top oynamayı bu işlerde iyisin Yolun açık olsun kardeşim :) Ayrıca Bir gün İzmir'e Gelirsen kapışırız :P

Önemli olan o hatayı yaptıktan sonra ondan ders alıp birdaha yapmamaktır. Bende bu konuda birsürü tecrübe kazandım. Hatta herşeyden çok sevdiğim sevgilimden de bu yüzden ayrıldım. Herşeye rağmen hayat devam ediyor. Ben sana güveniyorum bunu sende biliyorsun. Ve bundan sonra çalışıp azminle iyi yerlere geleceğine inanıyorum. :)

Biliyorum Can :o: Zaten tekrar calışma isteğimi sen getirdin :o:

Geri
Üst Alt