iws 1351 Ful Zoneli Database 2021

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yunus280
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

yunus280

Member
Ocak
273
1
Merabalar Daha Önce Hic Database Yapmamistim Evet Kodlamasida Ama 1 Günümü Vererek 1351 Database Yapmak İstedim Buarada Evet Kodlama Asm Patch leme Db Editleme Client Editleme Gibi Şeyler Yapdim Ve Bunların Hepsini **********ndeki Konulara bakarak Ogrendim Evetleri Client Editleme Db Paylaşan Arkadaşlara Teşekurler insi nin Paylaştığı Db den editledim Ve ilk Yaptığım Databaseyi Paylaşmak istedim Özelliklerine Geçmek istiyorum

Trade Düpesi Fix

83 Lvl : Ebenzer Ve Exe İçinde Var

İtemler Üstünüzde Başlarsınız

Zoneler : Krovaz ,Chaos, Bdw , 46 Quest, 64 Quest,Ft,Biftros, Roranrkland Base ,Andream ,Knight Chaste, Felankor Lair, Nerderisland(GemiSavasi) bi iki şeydaha vardi Aklima Gelmiyo

Zonelerin Hepsi İtem Kontrolu İle Gidilir

Ronarklan Ve Anream Smd Sini Kulanırsanız Npc Den Işınlar Fakat Güvenlik Programı Yazılmadığından O Zoneleri Kulanmayın Derim

Zonelerde Npler Sorunsuz Gider GElir ...

Ft Zonesindeki Yaratıklar Ekli Bir Sonraki Yere Gide Bilmek İçin Npcler Vardır KopruSistemi Olmadığından Ve Bunlara Ben item Kontrol Ekledim Next Amblemi Getirerek Bir Sonraki Yere Partice Işınlanırsınız Sonraki Yerden Işınlanmak isterseniz Next 2 itemi ister Sonrakiinden Next 3 İster Tblelerde Zaten Yazılıdır

Krovaz Görevi Moradonda Orjinal Yerinde Eklidir Krovaz silahlarını Ve Elbiselerini Almak İsterseniz Gorevcinin istedigi itemleri Getirmeniz Gerek mekte

Chaos A Gitmek İsteyen Chaos Amblem Getirmeli 46 Questine Gitmek isteyen Amblemini Getirmeli Vs bole Gidiyor Zoneler

Koreko Japko Usko Rebirh itemler eklidir

Not: Mirza01 in paylaştıgı Client Tam Uyumludur Databaseye Güncelleme Yi Ben verdim Onu içine Atarak SorunsuzKullana bilirsiniz Şuan Format Attıgımdan Dolayı resim Koyamadım Yakında tekrar Kurarsam Resimleri Eklerim

Valkry Çeşitleriin Nerdeyse Hepsi Var Bonusları Nı beyn ayarladım..

Dedigim Gibi Tamamen Paylaşılan Ları Bir Araya Getirerek Db Hazırladım

Ahmet Mehmet Diye isim Vermiyorum Hepsine Teşekürler Paylaşımları İçin Aklımada Gelimıyo zatenNickleri

Paylaşılmayanlarıda ben Ekledim

Yazım Hatası Varsada Özür BirazAcele Oldu

Dosyanın içindekiler : Database Data Ebenezer Knightexe Maplar
Gelelım Lınklere:
File Upload - File Sharing Service - Dedicated Server

Item dosyası:
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

Alıntıdır...

NOT: SQL Server 2000 Uyumlu

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt