İtemi Premiumlular Giysin

Cevap: İtemi Premiumlular Giysin

tamam server control bitince localinide yaparım :) bu programı yazarken local sql hata veriyordu.bende anlamamıştım ama uzak bağlayınca oluyordu o nedenle uzak yaptım.zaten program legendko için yazılmıştı ..

adam pre satın almak zoruna hera ts içmek için Örnek di :D

Tşkler güzel paylaşm

:) bunun bir benzerini ben yakında yayınlıcam ama boglesı degil tabiki :D

ah be dostum su locali yayınlasanda kopsak :D

valla kaç gündür seni bekliyorum :)

bu program sadece bu işler ıcın degıl baska seyler ıcın de kullana bılcenızı bılıyormuydunuz
local balantılı oldugunda bır cok server sahıbının hakkını yıye bılırsınız basıt server lerın daha kolay olur sadece tahmın yuruterek bır cok sey yapıla bılır bunla artık nedım anladınız sız onu :D

BENCE BÖLE PROGRAMLARIN SAKINCASI VAR VE ÇOLUK ÇOCU A BILE BAZI SEYLERI YAPTIRA BILIR.

eger yapacaksanız sadece local balantılı olsun uzak olmasın derım saygılar .

NAPIM YAPIMDA VAR KURNAZLIK :D

Son düzenleme:

bu program sadece bu işler ıcın degıl baska seyler ıcın de kullana bılcenızı bılıyormuydunuz
local balantılı oldugunda bır cok server sahıbının hakkını yıye bılırsınız basıt server lerın daha kolay olur sadece tahmın yuruterek bır cok sey yapıla bılır bunla artık nedım anladınız sız onu :D

BENCE BÖLE PROGRAMLARIN SAKINCASI VAR VE ÇOLUK ÇOCU A BILE BAZI SEYLERI YAPTIRA BILIR.

eger yapacaksanız sadece local balantılı olsun uzak olmasın derım saygılar .

NAPIM YAPIMDA VAR KURNAZLIK :D

Kardeş Kendi Serverimzei Bağlanamıyoz :D Başka Servere Nası Bağlancaz Sende bi Alemsin :D

Arkadaşlar Bedavaya Cash isteyen varsa usko da dahil Lütfen BURAYA Tıklayıp Üye Olun ! Üyelik bedavaya ve çok kolay !!!!!!!!

Geri
Üst Alt