İşten anlayan biri Allah rızası için bir baksın hocam.... Lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zuzu7455
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

zuzu7455

Member
Haz
674
2
Öncelikle s.a

Hocam önemli bir sorunum var. Hacettepe üniversitesi yurtlarında kalıyorum. Buradaki net gayet hızlı. Usko msn facebook youtube gibi şeylerde sorun yok ama pvplerde sorun çıkarıyor. Anladığım kadarıyla interneti dış hatlara kapatmışlar. Yani wpsisi dış ülkeden gelen serverlarda patch dahi doldurmuyor. Bunun bir çözümü varmı? Program felan kullansam düzelirmi? Lütfen yardım :((

Cevap: İşten anlayan biri Allah rızası için bir baksın hocam.... Lütfen

Öncelikle s.a

Hocam önemli bir sorunum var. Hacettepe üniversitesi yurtlarında kalıyorum. Buradaki net gayet hızlı. Usko msn facebook youtube gibi şeylerde sorun yok ama pvplerde sorun çıkarıyor. Anladığım kadarıyla interneti dış hatlara kapatmışlar. Yani wpsisi dış ülkeden gelen serverlarda patch dahi doldurmuyor. Bunun bir çözümü varmı? Program felan kullansam düzelirmi? Lütfen yardım :((

modem int arayuzu id pw bilmen lazım modem markasına gorede int arayuzu adresi deişebilir..mesela benmki http://192.168.1.1 olarak..sennki markasna gore deşebilir veya aynı olabılır...w w w . p o r t a c ma k . c o m adresnden oynamak ıstedın oyun uzerne port acar ortada
sorun kalmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt