HomeKO Home-KO.NET [ 16 Mayıs 20:00 ' Da Online ] Homeko Server / Kanat / Hera SC / V.1299

Konu Yazar

Home-ko.net

Member
Nis
85
0
Server Adı : Home-KO
Server IP : www.home-ko.net

Facebook Adresimiz : facebook.com/homeko.net

Türkiyenin en iyi ve en kaliteli homeko serveri,
Çok geç olmadan yerinizi aliniz.
P3zvkb.jpg

VpR2rr.jpg

djE4GV.jpg

JLZgaj.jpg

lYqgdE.jpg

yd6ON9.jpg

zRjznO.jpg

7maGvl.jpg

djvVbn.jpg

XWMzq5.png

GnmRNr.png

Sunucu Bilgilerimiz

dj0rGp.jpg

Belirtilen bu fatura serverımızın aylık sunucu fiyatlandırması ve satın alınan hizmet bilgileridir.
Reklam Konumuz hazırlanıyor detaylı bilgi paylaşılacak şimdilik ön bilgi olarak sizlere bu kadarını sunuyoruz.

Server Özellikleri
Usko Kanat
Fragment & Gem Sistemi
Chaos Stone
Hera Scroll
Karus Kız Mage
Bowlda hayatta kaldığınız her 1 dakika NP Ödülleri (Otomatik)
Usko Guard Tower Sistemi
BorderDefance War
Para Ödüllü Clan Turnuvaları
Para Ödüllü VS Turnuvaları
Özel Hazırlanmış Drop ve Upgrade Oranları
Juraid Mountain (Gem Kasılacak Tek event)
Death Match
Lunar War
Gemi Savaşı (Sadece Özel Günlerde)
Gm Bulma Event
Gm Soru Cevap Event
Lunar Savaşı Kazanan Irka Özel Hediye
Casstle Siege War
Dengelenmiş Drop Oranları ve Item Upgrade Oranları Maradon Pazarları her zaman Güncel Tutacak
Krallık gibi keyfi kalmayan özellikleri ön plana çıkaracak

Detaylar
Serverda Itemleri ağırlıklı cz pk sını arttırmak adına cz de kasacaksınız cz Item kasmanın bir çok avantajı olacaktır.
Standart Homekolarda olduğu gibi BF Yaratıkları cz arkası olacaktır ancak bu slotlarda Fragment kasıp maradonda bulunan chaotic Generator de bu itemleri kırdıracaksınız.

Böylelikle maradon merchantta canlanmış olacaktır

JLaWLn.png
YPOyb6.png

ml3R20.png

Elg2Yq.png

b8r95n.png
QXaylr.png
BXrG6j.png
rL3yMM.png
BXrG29.png
Elg23n.png
QXayQ3.png

Son düzenleme:
Cevap: Home-KO.NET [ 16 Mayıs 20:00 ' Da Online ] Homeko Server / Kanat / Hera SC / V

Hayırlı Olsun İnşallah Bol Userli Bir Server Olur Konuyu Önceden Acmak iyidir :)

JAXES

Cevap: Home-KO.NET [ 16 Mayıs 20:00 ' Da Online ] Homeko Server / Kanat / Hera SC / V

CarmenLuvana da burda :D

Kaliteli bir server bekliyoruz :o:

Umarım Bol userli olur...

Hepinize güzel yorumlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Server hakkında detaylar facebook sayfamızdan paylaşılacak takipte kalın

facebook.com/homeko.net

Sabırsızlıkla Bekliyoruz.

Hayırlı olsun
25 Kişilik mele team ile geliyoruz Uskodan sıkıldık açılışı bekliyoruz özel mesajla 1 kaç öneride bulundum ilgilenirseniz iyi olur

Tek başına giriceksen hiç birşey yapamazsın :D (CarmenLuvana)

JacManiuS Mrlastr Unutulmaz 2li :) Burdayz 1le 2 belli 3üncüyü görelim sw acıldıgında

tek girdigim tüm swlerde dragonu aldıgımı unutma :) nt2gaming.net de aldıydım en son 200k farkla sora

charı sattım 40tle aklında bulunsun şmdi ugurla beraber bi 400k fark iyi olur :DD

(JacManiuS) https://www.facebook.com/memet.ipeq

Her girdigim svde dragon bendedi nt2de unutma ilk ben almıştım devam etsedim dragonun dsini alamazdınız :D
HA bide bu svyi bırakmayacağım eğer user olursa.

hayırlı olsun :)

Eğlenceli olacağa benziyor Carmen 2 ye 2 kapışırız bizde :)

Teamca geliceğiz güzel server'e benziyor.

hüso boş konuşmayı bırak :) ben geldim 1de 25k wardı sword breakerle kutulu hyi aldım sora dragonu alcagımı anlayıp bırakmadınmı ? :DD sen mrlastr ugur ile benden dragonu alan 1kisi gördüysen oyunu bırakırım zaten :DD qweqwe

Görürüz bu sefer oyunu bırakmıyıcam :D

JacManiuS Mrlastr Unutulmaz 2li :) Burdayz 1le 2 belli 3üncüyü görelim sw acıldıgında

tek girdigim tüm swlerde dragonu aldıgımı unutma :) nt2gaming.net de aldıydım en son 200k farkla sora

charı sattım 40tle aklında bulunsun şmdi ugurla beraber bi 400k fark iyi olur :DD

(JacManiuS) https://www.facebook.com/memet.ipeq

Her girdigim svde dragon bendedi nt2de unutma ilk ben almıştım devam etsedim dragonun dsini alamazdınız :D
HA bide bu svyi bırakmayacağım eğer user olursa.

Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım ama sizin gibi tiplerin kral olduğu oyun oynanmaz

Geri
Üst Alt