Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar.Bu benim ko-cuce'deki ilk paylaşımım ve bundan sonra devamı gelicek.Veritabanı editörlüğü ve sunucu dosyaları konusunda birçok çalışmam oldu fakat hiç paylaşım yapmadım.Artık bazı şeylerin zamanının geldiğine inanıyorum ve "ko-cuce için" paylaşımlarımı yapmaya başlıyorum.Tek ricam paylaşımlarımın başka forumlarda kullanılmaması ve editlenecekse altına furkan92'den alıntıdır yazılması.Herneyse direk konuya giriyorum.Ardream ve PvP database'lerde en büyük sorun isim geçmemesi ve ardream maplerinin orjinal olmayışı.Bu konuda elimde sadece 1453 versiyon map bulunmasından dolayı 1299 a çevirmek zorunda kaldım kodları.Hepimiz biliyoruz ki piyasada 1453 version server files'lar yok,varsa da fake.Map'leri biraz inceledikten sonra farkına vardım ki evt. ler ve battle_3.smd bu noktada büyük önem taşıyor.Buyrun size database özellikleri :
1)PvP Database'dir.(Hem Ardream Hem Cz Bulunur)(Ardream çarlar için proc yazıp onaylatırsanız ardream'ıda kullanmış olursunuz)
2)74 Lvl +5 Unique takı ve Valkryie Set'le oyuna başlarsınız
3)Tüm Class'lar eşittir(Teker teker deneyip test ettim,battle priest bile iş yapıyor)
4)Gereksiz bütün itemler db'den silinmiş,gerekli proc'lar oyuna aktarılmıştır.
5)Herhangi bir map dosyasıyla(ardream)olmak kaydıyla sorunsuz çalışır.
6)Sadece vereceğim patch indirilmeli ve userlara dağıtılmalıdır
7)Dupe check eklidir
8)Db'de 1453 version'da bulunan tüm mapler ekldir,yani csw yapabilir savaşları sorunsuz açabilir,ve sorunsuz olarak vs event yapabilirsiniz(Event Room bulunur)
9)Gereksiz tüm boss'lar silinmiştir(Tavuk,Kum Adam gibi)
10)Fx klasörünüzü USKO 1506 Client'ten alırsanız USKO Effect'ler çalışır !
11)USKO Moradon eklidir,sadece gerekli proc'u yazamadım henüz vaktim olmadı,biraz editleyerek usko moradon'u oluşturabilirsiniz
12)Database için kesinlikle SQL 2000 kullanmayınız.Birçok proc'u okumaz.Database okunur fakat extra özellikler okunmaz(SQL 2021 desteklidir)
13)Irk seçme yeri fix'lidir
14)Version'u kesinlikle değiştirmeyiniz birçok proc'u buna göre ayarladım
15)Anti-Cheat desteği vardır,fakat sadece hex editör etmeniz yetmez,uygun bir ebenezer bulmanız gerekli.
16)Db'deki proclardan dolayı Mr.Zapp ve Montesque45'e teşekkürler...
17)Inventory'yi en iyi şekilde kodladım,mükemmel bi item dizimi var
Database Link :
Web Hosting - Dedicated Server
Furkan Üzen
Essential Network & Veritabanı Bilişim
1)PvP Database'dir.(Hem Ardream Hem Cz Bulunur)(Ardream çarlar için proc yazıp onaylatırsanız ardream'ıda kullanmış olursunuz)
2)74 Lvl +5 Unique takı ve Valkryie Set'le oyuna başlarsınız
3)Tüm Class'lar eşittir(Teker teker deneyip test ettim,battle priest bile iş yapıyor)
4)Gereksiz bütün itemler db'den silinmiş,gerekli proc'lar oyuna aktarılmıştır.
5)Herhangi bir map dosyasıyla(ardream)olmak kaydıyla sorunsuz çalışır.
6)Sadece vereceğim patch indirilmeli ve userlara dağıtılmalıdır
7)Dupe check eklidir
8)Db'de 1453 version'da bulunan tüm mapler ekldir,yani csw yapabilir savaşları sorunsuz açabilir,ve sorunsuz olarak vs event yapabilirsiniz(Event Room bulunur)
9)Gereksiz tüm boss'lar silinmiştir(Tavuk,Kum Adam gibi)
10)Fx klasörünüzü USKO 1506 Client'ten alırsanız USKO Effect'ler çalışır !
11)USKO Moradon eklidir,sadece gerekli proc'u yazamadım henüz vaktim olmadı,biraz editleyerek usko moradon'u oluşturabilirsiniz
12)Database için kesinlikle SQL 2000 kullanmayınız.Birçok proc'u okumaz.Database okunur fakat extra özellikler okunmaz(SQL 2021 desteklidir)
13)Irk seçme yeri fix'lidir
14)Version'u kesinlikle değiştirmeyiniz birçok proc'u buna göre ayarladım
15)Anti-Cheat desteği vardır,fakat sadece hex editör etmeniz yetmez,uygun bir ebenezer bulmanız gerekli.
16)Db'deki proclardan dolayı Mr.Zapp ve Montesque45'e teşekkürler...
17)Inventory'yi en iyi şekilde kodladım,mükemmel bi item dizimi var
Database Link :
Web Hosting - Dedicated Server
Furkan Üzen
Essential Network & Veritabanı Bilişim