hayalcdbv4(MysterylandDB) ve npcsay <<<<Rebirth sistemi, Choatic Generator!!>>>>

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hayalc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

hayalc

Member
May
437
22
Version: 15xx

DB özellikleri:
Rebirth Sistemi (new)
Choatic Generator
Power Up Sistemi (new)
Suffix Room [takı odası (new)]
Shell Room
Usko itemleri
Arena
Bifrost ve bifrost gemleri
Pelerin canavarı
Oto Grade
Bifrost itemleri, 70 quest itemleri, Yeni usko itemleri, Sheller , Rebirth sheller ve gryphon armor vardır...

Rebirth Sistemi Video(görüntü kalitesi kötü):
YouTube - MysteryLandDB Rebirth!! 15xx

Power Up Sistemi Video(görüntü kalitesi kötü):
YouTube - MysteryLandDB Power Up!! 15xx

Rebirth sistemi: Her classın sheline rebirth basabiliosunuz! (yanıp sönme yok)

Choatic Generator: Burdan düşen itemler usko görünümünde deildir power up dan usko görünüşüne sokabilrisiniz...

Power Up Sistemi(new): Her yeni usko itemini usko görünüme sokup, high class itemlerin(raptor,shard...) ve yeni usko itemlerini ron's staff gibi renk deiştiren olarak yakabilirsiniz!! Ayrıca her classın 80 levelda rebirth shelini gryphon armor görünşüne sokabilirsiniz!!

DB + Patch: RapidShare: 1-Click Webhosting

Npcsay: RapidShare: 1-Click Webhosting

NOT: Bu db ve npcsaylara çok emek verdim ona göre yorum yapın pls!
NOT: Patchi kesinlikle atın!!!

+++ R3P pls ;)

Son düzenleme:
Cevap: hayalcdbv4(MysterylandDB) ve npcsay <<<<Rebirth sistemi, Choatic Generator!!>>

eyw 1299 sandım :D bi ara kalpten gıdı0dum

Cevap: hayalcdbv4(MysterylandDB) ve npcsay <<<<Rebirth sistemi, Choatic Generator!!>>

15xx miş :D K.bakmayın :D

Son düzenleme:

Bende 1299 Sandım :D

Teşşekürler 150xx 1299 FArk Etmez Paylaşım War:D

Teşşekürler Bide Su Rebirt Sistem 1299 a gelse [Düzenli olarak]

Paylaşım Çok SüppeR 1299 oLsa 100 Kat SüppeR oLurdu öLe sANdım Bi ArA .. :)

tşkr ahh ah bunlar 1299 olcaktı:D

Saol paylasım içn

bende 1299 sandım valla teşekkürler :D version belirtseydin keske xD

15xx oynayan kaldımı ? :D

Version: 15xx

DB özellikleri:
1098 MetalKO skilleri

o skill leri bizzat ben yazdım teknodream de kullandık patch paylaşınca çalındı bilen bilir ama biçok kişi gerçek olayları bilmiyor bende üzülüyorum:(

o skill leri bizzat ben yazdım teknodream de kullandık patch paylaşınca çalındı bilen bilir ama biçok kişi gerçek olayları bilmiyor bende üzülüyorum:(

o skiller bizzat batu(theba2) tarafından yapıldı! sadece efektleri çalındı! tdko skilleriyle bi alakası yok!!

version belirttim ilk başta! 1299 içinde gem kırdırma yaptım zati! Elitekoda şuan mevcut! bide bu db için baya uğraştım elimde durcağına paylaşıyım dedim! ;) :D

Son düzenleme:

payLaşım için saoL

saol gzl paylaşım kardeş

tesekkürler :)

Ellerine Sağlık Bro:) MeTaLci:)

ula eskiden 1299 mu vardı
simdide bazı kisiler 15xx gider,)

Ke4şke 1299 :( olssaydıı

Geri
Üst Alt