Konu Yazar CZFT Sehri-i Hüzün Ara 224 0 27 Nis 2009 #1 Arkadaşlar panele haber ekliyorum fakat anasayfada haberin başlığı war habere tıkladığımda içerik yazmıor yardımcı olursanız Sevinirim Cuce V3 Panel İyi Forumlar..
Arkadaşlar panele haber ekliyorum fakat anasayfada haberin başlığı war habere tıkladığımda içerik yazmıor yardımcı olursanız Sevinirim Cuce V3 Panel İyi Forumlar..
Konu Yazar CZFT Sehri-i Hüzün Ara 224 0 29 Nis 2009 #2 Cevap: Haber Ekleme Sorunu arkadaşlar yarım edecek yok mu ?
R ramco884 Member Ara 370 0 1 May 2009 #4 Cevap: Haber Ekleme Sorunu içindeki index vb dosyalarda sorun olmasin onlardan olabilir :
Konu Yazar CZFT Sehri-i Hüzün Ara 224 0 2 May 2009 #5 Cevap: Haber Ekleme Sorunu indexte sorun yok pc e format attım formattan sonra böle iş basıma geldi eksik birseyde yok.
Cevap: Haber Ekleme Sorunu indexte sorun yok pc e format attım formattan sonra böle iş basıma geldi eksik birseyde yok.
L lermis Agresifim Kas 181 1 3 May 2009 #6 Cevap: Haber Ekleme Sorunu kocuce de ki yeni haber kodlarını uyguladın mı ?