B Konu Yazar Berhat Member Ocak 52 0 18 Eki 2009 #1 Beyler İd Pw yazıp login oluyorum yukarıda kalan pre saati yazıyor fakat Notice ( OK Butonu ) geLmior ... Lütfen bi yardımcı olun Tesekkürler ..
Beyler İd Pw yazıp login oluyorum yukarıda kalan pre saati yazıyor fakat Notice ( OK Butonu ) geLmior ... Lütfen bi yardımcı olun Tesekkürler ..
y4n12 Member May 106 0 18 Eki 2009 #2 Cevap: GünceL bir Hata .. oyunda laq war yada internetin cok yavas az sabret bekle ve pc ye ve modeme reset at hak ettiysem +rep Son düzenleme: 18 Eki 2009
Cevap: GünceL bir Hata .. oyunda laq war yada internetin cok yavas az sabret bekle ve pc ye ve modeme reset at hak ettiysem +rep
B Konu Yazar Berhat Member Ocak 52 0 18 Eki 2009 #3 Cevap: GünceL bir Hata .. Herseyı denedım .. Pc i formatladım oyunu tekrar kurdum Modem Res Attım .. 4 kere pc e Res attım .. Yok . deLi oLucam simdi Baska bı cozum Yokmu ? Son düzenleme: 18 Eki 2009
Cevap: GünceL bir Hata .. Herseyı denedım .. Pc i formatladım oyunu tekrar kurdum Modem Res Attım .. 4 kere pc e Res attım .. Yok . deLi oLucam simdi Baska bı cozum Yokmu ?