Gol senin Yusuf’

EgitimShart

Member
Katılım
1 Eki 2009
Mesajlar
168
Reaction score
0
Puanları
16
Yaş
34
Holosko, golün ardından asist yapan arkadaşına koştu, golün gerçek sahibinin o olduğunu belirterek, “Bana sadece atmak kaldı” dedi

Beşiktaş’ın ikinci golünü ağlara gönderen Holosko, meşin yuvarlağı ağlara gönderdikten sonra Yusuf Şimşek’in yanına gitti, teşekkür ederek, “Gol senindi” dedi.
Orta sahadan aldığı topu Eskişehir kalesinin yanına kadar götüren, bu sırada da rakiplerini birer birer çalımlayarak resital yapan Yusuf’un ayağına topun adeta yapıştığını söyleyen Beşiktaş’ın golcüsü, “Herkesi geçmeyi çok iyi beceriyor. Topu çok iyi getirdi, bana sadece atmak kaldı” diye konuştu.
Fenerbahçe’nin ne kadar zor durumda olursa olsun tehlikeli bir rakip olduğunu vurgulayan Holosko, “Şampiyon olmak için Fenerbahçe’yi yenmek lazım. Ne kadar zor durumda gözükürlerse gözüksünler karşımızdaki Fenerbahçe... Ama ben ne olursa olsun kazanacağımıza inanıyorum” dedi.
Kaptan Delgado da, gollere övgüde bulunarak, şunları söyledi:
“Takımınızda Tello ve Yusuf varsa, kimsenin beklemediği anlarda çok güzel goller atabilirsiniz. Onlarla aynı takımda olmak çok güzel.”
 
Geri
Üst Alt