Konu Yazar SpooKs Member May 836 0 16 Tem 2010 #1 Arkadaşlar başlıkta bellirtiğim gibi Benim Serverımda GM 300 vuruyor onu nerden ayarlayabilirim ve ek olarakda GM kodlarını nerden değiştirebilirim ?
Arkadaşlar başlıkta bellirtiğim gibi Benim Serverımda GM 300 vuruyor onu nerden ayarlayabilirim ve ek olarakda GM kodlarını nerden değiştirebilirim ?
H HainKarga New Member Kalemi Kırıldı! Haz 321 0 16 Tem 2010 #2 Cevap: GM Atak konusunda Acil yardım ebenezeri ebenezer editörle acıp / + Komutlarını Arayıp Gm kodlarını Deiştirebilrisin ama atack ı bilmiyorum
Cevap: GM Atak konusunda Acil yardım ebenezeri ebenezer editörle acıp / + Komutlarını Arayıp Gm kodlarını Deiştirebilrisin ama atack ı bilmiyorum
-b0Ni New Member Kalemi Kırıldı! Haz 854 0 16 Tem 2010 #3 Cevap: GM Atak konusunda Acil yardım HainKarga' Alıntı: ebenezeri ebenezer editörle acıp / + Komutlarını Arayıp Gm kodlarını Deiştirebilrisin ama atack ı bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... çok bilion sen ya ebenezer packliyse hea ff: soacs'ı diyor aldığın yere söle belki v31'de düzeltir. :^^:
Cevap: GM Atak konusunda Acil yardım HainKarga' Alıntı: ebenezeri ebenezer editörle acıp / + Komutlarını Arayıp Gm kodlarını Deiştirebilrisin ama atack ı bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... çok bilion sen ya ebenezer packliyse hea ff: soacs'ı diyor aldığın yere söle belki v31'de düzeltir. :^^:
L lordmars Pro Db Editör May 409 2 25 Tem 2010 #4 Cevap: GM Atak konusunda Acil yardım gm atak çözen olmadı daha çözücem yakında inş